Home » Rood-Wit gaat nooit verloren

Rood-Wit gaat nooit verloren

22 mei 2018 - 10:44

Beste Spartanen,

De degradatie naar de Eerste Divisie doet pijn. Bij iedereen waar het rood-wit in het bloed zit dreunt de klap van afgelopen zondag nog na.

Dat we volgend seizoen uitkomen in de Eerste Divisie heeft consequenties binnen de club. Het budget zal sterk dalen, bijna halveren. Maar dat staat los van de ambitie van Sparta. Deze club hoort op het hoogste niveau thuis. Vanaf vandaag moet dus de knop om en gaat iedereen ontzettend hard aan de slag om zijn of haar steentje bij te dragen.

Onze achterban laat al jaren zien dat zij de club steunt op momenten dat het moeilijk gaat. De supporters die het hele land doorreizen om de uitvakken rood-wit te kleuren en een vol Kasteel bij de thuiswedstrijden was geen uitzondering. Die steun geldt ook voor de businessclub van Sparta. Zowel in de Jupiler League als in de Eredivisie hebben onze sponsors de club ruggensteun gegeven en ook in slechte tijden kunnen wij gelukkig rekenen op veel trouwe relaties.

We gaan een drukke periode tegemoet, op technisch gebied gaan Henk van Stee en Henk Fraser aan de slag. Het nodige werk zal verricht moeten worden de komende maanden om een selectie te formeren met spelers uit onze eigen jeugdopleiding met de nodige kwaliteit van buiten dat er voor gaat zorgen dat er een team staat dat de ambitie gaat realiseren.

Naast het sportieve gaan we keihard aan de slag om onze supporters en sponsors te informeren voor het komende seizoen. Voor wat betreft de businessclub gaat onze commerciële afdeling hier mee aan de slag. De supporters krijgen deze week bericht over de seizoenkaartverkoop voor het komende seizoen.

Op dit moment kunnen wij als club niets anders doen dan vragen om uw steun en vertrouwen voor komend seizoen.

Tot snel op Het Kasteel!

Bestuur, directie en medewerkers Sparta Rotterdam