Home » Ruim driehonderd aanwezigen bij Rood Witte Mannen & Vrouwen Diner

Ruim driehonderd aanwezigen bij Rood Witte Mannen & Vrouwen Diner

10 mei 2019 - 02:36

De traditie van het Rood Witte Mannen & Vrouwen Diner kende ook dit jaar een succesvolle variant. Het diner, dat al sinds 1938 een Spartaanse gewoonte is, stond dit jaar in het teken van de laatste landstitel van de club, die dit jaar precies zestig jaar geleden in de wacht gesleept werd.

Ter ere van het jubileum werd uitgeweken naar de Rivièrahal in Diergaarde Blijdorp als locatie, de locatie waar destijds de titel gevierd werd. Kampioenen van toen waren dan ook, met partners, uitgenodigd. Hier werd om 18.00 uur verzameld, waar Ruud van Os, Chef Sport van RTV Rijnmond, aftrapte. Na woorden van voorzitter Leo Ruijs werd de Sparta Marsch gezongen en was het diner officieel geopend.

De 310 aanwezigen genoten vervolgens van de maaltijden en waren getuige van de uitreiking van het Bronzen Schild aan Lars Veldwijk, de topscorer van de vierde periode van de Keuken Kampioen Divisie. Arbiter Bas Nijhuis was aanwezig om uitleg te geven over de var en het scheidsrechtersvak. Ook werd er geveild, ten gunste van de Spartaanse jeugdopleiding. Deze veiling leverde met liefst €66.000,- een mooi bedrag op.