Home » Schaap en Citroen gaat derde seizoen als Official Timekeeper in

Schaap en Citroen gaat derde seizoen als Official Timekeeper in

03 augustus 2020 - 18:30

Ook in het seizoen 2020-2021 is Schaap en Citroen Juweliers de Official Timekeeper van Sparta Rotterdam en is daarmee voor het derde seizoen op rij Timekeeper van de Kasteelclub. De Nederlandse juweliersketen met juweliershuizen in heel het land, is reeds een vertrouwd adres aan de Rotterdamse Kruiskade waar ze recentelijke ook een Rolex Boutique en Patek Philippe Espace opende.

Komend seizoen gaan de Spartanen niet alleen vertegenwoordigers van Schaap en Citroen terug zien op evenementen en tijdens wedstrijddagen. Het in 1888 opgerichte juweliershuis gaat zich ook laten zien met signing op de LED-boarding en videowalls.

Mark van Nieuwkerk, CEO Schaap en Citroen Juweliers, is blij met de continuering van het partnership: “De afgelopen twee seizoenen zijn wij reeds Timepartner geweest van Sparta Rotterdam. Sportief waren wij zeer content met promotie naar de Eredivisie en de stabiele plaats op de ranglijst van het afgelopen seizoen. Sparta Rotterdam en Schaap en Citroen Juweliers vinden elkaar naast de traditierijke historie ook in het uitdragen van dezelfde normen en waarden. De prettige relatie en mogelijkheid tot lokale activaties in onze twee juweliershuizen op de Kruiskade zorgen ervoor dat wij het partnership graag verlengen.”