fbpx
Home » Sinterklaasfeest KidsClub de Spartaantjes

Sinterklaasfeest KidsClub de Spartaantjes

30 november 2023 - 11:45

‘Hoor wie klopt daar kinderen?’

Gisteren klopte Sinterklaas aan op de poorten van Het Kasteel voor het KidsClub de Spartaantjes Sinterklaasfeest. Ruim 70 enthousiaste Spartaantjes gaven de Sint een warm welkom op Het Kasteel door liedjes voor hem te zingen. Na wat verhalen uit het grote boek van Sinterklaas gingen de Spartaantjes samen met de Pieten naar de (sport)activiteiten. De activiteiten waren erg bekend voor de Pieten, zij moeten deze namelijk ook elk jaar in Spanje uitvoeren om mee te mogen naar Nederland. Zo moesten de Spartaantjes buiten in de gracht van het stadion cadeautjes in de schoorsteen gooien, een hindernisbaan afleggen en verstopte cadeautjes zoeken. Binnen mochten de kinderen samen met een hulppiet heerlijke muffins versieren.

Na afloop van alle activiteiten riep de Sint alle kinderen bij elkaar om het feest af te sluiten. Uiteraard was de goedheiligman niet met lege handen naar Het Kasteel gekomen. De Pieten hadden een zak met allemaal cadeaus en chocoladeletters mee. Alle Spartaantjes ontvingen een mooi cadeau op z’n Spartaans!

Sparta Rotterdam wil iedereen bedanken voor hun komst naar het Sinterklaasfeest en een extra woord van dank aan alle vrijwilligers en sponsoren die hebben meegeholpen om deze middag tot een succes te maken. Hieronder een fotoreportage van deze feestelijke middag op Het Kasteel: