Home » Sparta bekert verder na overwinning op FC Volendam

Sparta bekert verder na overwinning op FC Volendam

30 oktober 2019 - 22:49

Op een frisse herfstavond wint Sparta Rotterdam met 1-0 van FC Volendam. De enige doelpuntenmaker van de wedstrijd is Lars Veldwijk. Door deze overwinning bekert Sparta door naar de volgende ronde van de TOTO KNVB Beker.

Volendam miste vroeg in de wedstrijd een levensgrote kans op de 0-1 via Nick Doodeman. Oog in oog met Ariel Harush schuift hij de bal net naast. Vijf minuten later ligt de bal aan de andere kant wel in het netje via Lars Veldwijk, na gepruts van Volendam-doelman Nordin Bakker. Sparta krijgt via Piroe en Veldwijk de meeste kansen, maar moet uitkijken voor de gevaarlijke counters van Volendam.

De tweede helft is bijna een kopie van de eerste, Sparta creëert de kansen, terwijl Volendam er een aantal keer razendsnel uit komt. Beide ploegen gaan slordig met de mogelijkheden om waardoor er geen doelpunten meer vallen. Sparta bekert na de 1-0-overwinning wel door naar de volgende ronde.

De loting voor de volgende ronde van de TOTO KNVB Beker is zaterdagavond live in het tv-programma De Eretribune op FOX Sports.