fbpx
Home » Sparta Business Club bezoekt München

Sparta Business Club bezoekt München

10 maart 2023 - 14:00

Lees hier een verslagje van de Sparta Business Trip (7-8-9 maart 2023)

Na een vroege vlucht vanuit Schiphol, landen een kleine 50 Business Club leden op dinsdagmorgen op de Airport van München. De groep werd door de spelersbus van Bayern München vervoerd naar het Leonardo Royal hotel, waarbij er na het inchecken een heerlijk 3-gangen diner hen te wachten stond bij Brenner Grill. Diezelfde middag werden de bezienswaardigheden in de binnenstad van München verkend waarna er in de avond gedineerd werd bij het restaurant Doma.

De woensdag brak aan: De dag waar al weken (zo niet maanden) ontzettend naar werd uitgekeken. Het ochtend- en middagprogramma, opgetuigd in samenwerking met Mobiliteitspartner Severs Breeman, bestond uit een rondleiding met lunch in BMW Welt, het indrukwekkende hoofdkantoor van het Duitse automerk. Vervolgens werd er in de Lowenbrau Keller genoten van typische Duitse Bratwurst en kannen bier, wat in combinatie met livemuziek een goede warming-up was voor het ultieme hoogtepunt van de reis: Het bezoek aan Bayern München – Paris Saint-Germain. In de Alianz Arena wilden Messi, Mbappé en co zich herpakken van de eerdere 0-1 nederlaag in Parijs. In een kolkend stadion met een prachtige ambiance beleefde de Business Club van Sparta Rotterdam een onvergetelijke avond, waarbij Bayern München uiteindelijk met 2-0 wist te winnen van de Parijzenaren. Na een late check-out en lunch op donderdag vertrok de Business Club nagenietend naar het vliegveld om huiswaarts te keren.

Een woord van dank gaat uit naar Sparenti voor de medeorganisatie van de trip en uiteraard naar eenieder wie deze Business trip onvergetelijk heeft gemaakt!