fbpx
Home » Sparta en Robey Sportswear presenteren uitshirt 2022/2023

Sparta en Robey Sportswear presenteren uitshirt 2022/2023

13 juli 2022 - 12:00

SP-AR-TA! Het zijn 6 eenvoudige letters waarin de ziel van elke Spartaan zit verweven. Van Bok tot Deelder. Van Sandel, Van der Laan en Van den Berg tot Eerdhuijzen, Brym en Mijnans. Van 827 wedstrijden in Sparta 1 naar wat de nieuwe generatie ons gaat brengen. Het is een iconische kreet die sinds 1888 spelers en fans naar ongekende hoogtes heeft gestuwd.

Daarom nemen we hem in ons jubileumjaar mee naar al onze uitwedstrijden. Want in samenwerking met Robey Sportswear presenteren we een nieuw uittenue waarin Sparta centraal staat. In een stijlvol patroon brengen we hulde aan Sparta, onze stad en onze roemrijke geschiedenis. Ook achteraan op de sokken staan de woorden Sparta en het oprichtingsjaar 1888.

Daarnaast mag uiteraard ook de link naar onze clubkleuren niet ontbreken. Zowel in de nek als boven het logo valt 135 en 1888-2023 in fel Sparta rood te lezen. De klassieke ronde hals en mouwen zijn afgewerkt met een rood-witte trim. En zelfs het Robey logo kleurt voor de gelegenheid helemaal Sparta. Ook in het short vinden we dezelfde rode details terug, evenals een moderne, verlengde achterkant. Het hele tenue is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en voorzien van Robey’s BeyDry technologie.