fbpx
Home » Sparta en TOTO maken risico’s van gokken bespreekbaar met programma ‘TOTO Rugdekking’

Sparta en TOTO maken risico’s van gokken bespreekbaar met programma ‘TOTO Rugdekking’

24 maart 2023 - 10:00

Sparta Rotterdam en TOTO zijn sinds 2020 actief als partners. TOTO is een leuk spelletje, maar dat moet wel voor iedereen zo blijven. Daarom maken Sparta Rotterdam en TOTO zich samen sterk voor het programma TOTO Rugdekking. Een programma dat bewustwording creëert over de risico’s van gokken en aanmoedigt deze risico’s bespreekbaar te maken.

Fans zullen de situatie wel herkennen: wordt er gesproken over sportweddenschappen, dan gaat het al snel over hoeveel winst iemand heeft gemaakt. Het moeilijke onderwerp ‘verlies’ wordt dan ook liever vermeden. Om bewustzijn hiervoor te creëren, introduceren Sparta Rotterdam en TOTO een nieuwe videocampagne over Rugdekking. 

Klik hier om de video te bekijken

In de video wordt de aandacht gevestigd op de positieve invloed die jij als vriend of familielid kunt uitoefenen. De boodschap is duidelijk: geef elkaar rugdekking. Open het gesprek en maak de risico’s van gokken bespreekbaar. Zo dragen we samen bij aan een veilige spelomgeving en houden we meespelen leuk voor iedereen.

Benieuwd hoe jij rugdekking kunt geven? Kijk voor meer informatie en handige tips om risico’s van gokken bespreekbaar te maken op www.sparta-rotterdam.nl/rugdekking