Home » Sparta Rotterdam X BICT Groep Golfdag afgelast

Sparta Rotterdam X BICT Groep Golfdag afgelast

21 september 2020 - 16:01

De Nederlandse overheid heeft in samenspraak met het RIVM maatregelen afgekondigd met betrekking tot het Coronavirus 2020. In overleg met Golfbaan Delfland en de gemeente Delft is er helaas besloten om de Sparta Rotterdam X BICT Groep Golfdag niet door te laten gaan op de besproken datum, 24 september.

Wij keken er enorm naar uit om onze Business Club leden te mogen ontvangen op de Sparta Rotterdam X BICT Groep golfdag. Echter zijn de maatregelen aangescherpt in de regio m.b.t. gezelschappen van maximaal 50 personen waardoor wij genoodzaakt zijn om de golfdag te verplaatsen naar een nader te bepalen datum. Wij hebben gekeken naar de opties om de dag in alternatieve vorm toch doorgang te laten vinden door met twee groepen te werken, maar de horecabezetting blijft te allen tijde beperkt tot een groep van 50. Omdat het animo met 115 aanmeldingen zo groot was, willen wij geen deelnemers teleurstellen.

De BICT Groep en wij doen er alles aan om zo snel als mogelijk een nieuwe datum te bepalen voor een mooie golfdag! Uiteraard houden wij je hiervan op de hoogte.

Alvast bedankt jullie begrip.