Home » Sparta O10 begint competitie met zege op ADO Den Haag, O12 te sterk voor NAC

Sparta O10 begint competitie met zege op ADO Den Haag, O12 te sterk voor NAC

07 september 2019 - 17:31

Sparta Rotterdam O10 is de competitie begonnen met een grote overwinning op de leeftijdsgenoten van ADO Den Haag. Op Sportcomplex Nieuw Terbregge won de ploeg van trainer Jordi van de Sande met maar liefst 18-8. Ook Sparta O12 is de competitie sterk begonnen met eveneens een grote overwinning. De Spartanen waren met 21-11 te sterk voor NAC Breda O12.

Sparta O15 verspeelde een comfortabele voorsprong tegen Vitesse O15. Bij rust stonden de mannen van trainer Nathan Rutjes met 2-0 voor, maar in de tweede helft werd het 2-2. Sparta O17 speelde de eerste competitiewedstrijd uit tegen PEC Zwolle en kende helaas een valse start van de competitie. De formatie van trainer Ruben den Uil verloor, ondanks een goede wedstrijd, in het MAC³PARK stadion met 2-1.

Sparta O19 begint volgende week pas aan de competitie en speelde zodoende een oefenwedstrijd tegen Almere City O19. Op Het Kasteel wonnen de Spartanen vrij eenvoudig met 4-1. Hieronder treft u het volledige overzicht van de uitslagen van de gespeelde wedstrijden tot zover dit weekend. Zondag sluit Sparta O16 het voetbalweekend af met de derby tegen Excelsior O16. Aftrap op Woudestein is om 13:15 uur.