fbpx
Home » Sparta O16 ontvangt Feyenoord, O14 voor oefenduel naar Amsterdam

Sparta O16 ontvangt Feyenoord, O14 voor oefenduel naar Amsterdam

10 december 2021 - 10:11

Sparta Rotterdam O16 speelt aankomende zaterdagmiddag op Sportcomplex Nieuw Terbregge het thuisduel met Feyenoord. De ploeg van trainer Jason Oost hoopt de overwinning van vorige week in de uitwedstrijd bij Vitesse (0-1) een goed vervolg te geven. Aftrap is om 12:00 uur. Op hetzelfde tijdstip trapt Sparta O15 af voor het oefenduel met PSV.

De Spartaantjes van Sparta O9 gaan zaterdagochtend op bezoek bij de één jaar oudere lichting van NEC O10, de selectie van trainer Nathan Rutjes trapt om half 10 af in Nijmegen. Op hetzelfde tijdstip gaat Sparta O12 op bezoek bij PSV O12. Deze twee ploegen troffen elkaar vorig weekend ook, toen was Sparta O12 met 6-1 te sterk voor PSV in een drieluik waar ook NAC O12 aan deelnam. Voor Sparta O14 staat er géén competitiewedstrijd op het programma, maar desalniettemin toch een mooi affiche. De formatie van Toni Varela gaat namelijk op bezoek op De Toekomst voor het oefenduel met Ajax O14.

Let op: Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn er géén toeschouwers toegestaan op Sportcomplex Nieuw Terbregge. Al het nieuws rondom de wedstrijden, tussenstanden en sfeerimpressies zijn te volgen via de socialmediakanalen van de jeugdopleiding; Instagram, Twitter en Facebook!