fbpx
Home » Sparta O16 thuis tegen AZ, O13 en O14 ontvangen PSV

Sparta O16 thuis tegen AZ, O13 en O14 ontvangen PSV

12 november 2021 - 10:43

Er staat weer een nieuw voetbalweekend voor de deur voor de teams van de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam, met op zaterdagochtend- en middag veel thuiswedstrijden op Sportcomplex Nieuw Terbregge. Om 10:00 uur starten de eerste wedstrijden, wanneer Sparta O10 het opneemt tegen Vitesse en Sparta O12 bezoek krijgt uit Maastricht van MVV.

Sparta O11 komt dit weekend niet in actie, wel verscheen er deze week een reportage over trainer Kick Kerklaan. Voor Kerklaan is het zijn eerste klus als hoofdtrainer van een jeugdelftal, nadat hij al meer dan 5 seizoenen bij meerdere leeftijdscategorieën als assistent betrokken is bij de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam.

De voetbalzaterdag wordt daarna om 12:00 uur hervat met drie thuisduels van Sparta O13, O14 en O16. Sparta O13 en O14 ontvangen beiden bezoek uit Eindhoven, PSV komt namelijk op bezoek. Voor Sparta O16 staat de wedstrijd tegen AZ op het programma, waar het een oude bekende tegenkomt. AZ-trainer Tim Roest was namelijk meer dan 12 jaar werkzaam als jeugdtrainer van Sparta Rotterdam en komt nu dus weer even op bezoek op Nieuw Terbregge.

Hieronder het wedstrijdprogramma voor aankomende voetbalzaterdag. Al het nieuws rondom de wedstrijden, tussenstanden en sfeerimpressies zijn te volgen via de Social Media kanalen van de jeugdopleiding; Instagram, Twitter en Facebook!