fbpx
Home » Sparta O17 geherintroduceerd binnen de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam

Sparta O17 geherintroduceerd binnen de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam

17 augustus 2023 - 11:02

Vanaf dit seizoen heeft Sparta O17 zijn herintrede gemaakt in de teamindeling van de jeugdopleiding. Afgelopen seizoenen ontbrak dit elftal en stroomden jeugdspelers veelal vanuit de O16 door naar Sparta O18, maar vanaf dit seizoen keert Sparta O17 dus weer terug na afwezigheid. De formatie wordt aankomend seizoen getraind door trainer Tom Hesselink, die al jarenlang actief was als jeugdtrainer binnen de onderbouw van de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam en nu dus de stap maakt naar de bovenbouw.

Het elftal zal, omdat het de afgelopen seizoenen ontbrak in de voetbalpiramide, in moeten stromen in de 5e Divisie van het zaterdagvoetbal. Hier zullen de Spartanen onder andere regiogenoten VV Nieuwerkerk en Barendrecht treffen. Ook treft de ploeg het Zeeuwse Kloetinge, waar Dano Lourens in de jeugd speelde. In de eerste ronde van het bekertoernooi treedt Sparta O17 aan tegen BVCB O17.

Sparta O17 traint dagelijks om 08:45 uur op het complex van PPSC in Schiedam, waar ook de thuiswedstrijden worden afgewerkt. Bekijk hieronder een fotoreportage van de eerste weken van Sparta O17.