fbpx
Home » Sparta O18 speelt derby op Het Kasteel, O16 op bezoek bij Ajax

Sparta O18 speelt derby op Het Kasteel, O16 op bezoek bij Ajax

04 november 2021 - 09:49

Sparta Rotterdam O18 trapt het eerste voetbalweekend van november op vrijdagavond af met een derby. De formatie van trainer Michel Breuer speelt op Het Kasteel tegen Feyenoord O18. De wedstrijd begint om 17:00 uur. Het stadion is gratis te betreden via Ingang C van het Sparta Stadion, gelegen naast De Bosselaar.

Sparta O9 hervat vervolgens op zaterdagochtend het voetbalweekend met een thuiswedstrijd tegen FC Vlotburg O10. Een uurtje later, om half 10, gaat Sparta O10 op bezoek in Eindhoven voor het duel met PSV. Voor Sparta O15 staat er ook een derby op het programma, maar dan op zaterdagmiddag. De selectie van trainer Guy Ramos speelt om 12:00 uur op Sportcomplex Nieuw Terbregge tegen Feyenoord O15.

Sparta O16 sluit de zaterdag af met een uitwedstrijd tegen Ajax O16. De wedstrijd op Sportpark De Toekomst begint om 15:00 uur. Hieronder het wedstrijdprogramma voor de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam dit voetbalweekend. Al het nieuws rondom de wedstrijden, tussenstanden en sfeerimpressies zijn te volgen via de Social Media kanalen van de jeugdopleiding; Instagram, Twitter en Facebook!