fbpx
Home » Sparta Rotterdam bindt Victoria ‘04 als nieuwe amateurpartner

Sparta Rotterdam bindt Victoria ‘04 als nieuwe amateurpartner

03 juli 2020 - 11:59

Victoria ’04 is de nieuwe amateurpartner van Sparta Rotterdam. De Vlaardingse vereniging is tot 2022 verbonden aan de jeugdopleiding van de Kasteelclub. Het amateurpartnerschap is gericht op het leveren van een bijdrage binnen de deelgebieden van opleiding, commercie en binding vanuit de verenigingen met Sparta Rotterdam.

Rob Storm, Hoofd opleiding van Victoria ‘04, is zeer content met de aanstaande samenwerking met Sparta: “Met de start van dit seizoen hebben we ons als doel gesteld om een optimaal leerklimaat te creëren voor zowel spelers als trainers binnen onze jeugdopleiding. Hierin staan drie pijlers centraal; gelijke kansen jeugdvoetbal, een inspirerend netwerk creëren en ontwikkelen in een veilig pedagogisch leerklimaat. Deze aspecten zijn binnen de jeugdopleiding van Sparta ook van groot belang, dus het is mooi dat we met deze samenwerking op deze manier onze vereniging weer kunnen verrijken met de kennis van Sparta.”

Sparta Rotterdam werkt nauw samen met verenigingen in de omgeving van het Sparta Stadion. Camiel van Hoogstraten, Hoofd Jeugd Scouting & Samenwerkingen van Sparta Rotterdam, benadrukt het belang van het steeds verder groeiende netwerk van Sparta Rotterdam in de regio: “Het is mooi dat we met Victoria ’04 ook een Vlaardingse vereniging kunnen toevoegen aan ons netwerk, een gemeente die net als Schiedam van grote waarde is voor Sparta Rotterdam. Veel supporters zijn in Vlaardingen woonachtig. Victoria ’04 is een mooie vereniging die aansluit bij de waarden die wij belangrijk vinden bij een amateurpartner.’