Home » Sparta Rotterdam Haringparty op donderdag 9 juli

Sparta Rotterdam Haringparty op donderdag 9 juli

23 juni 2020 - 10:30

Vanaf 1 juli worden de richtlijnen versoepeld en mogen we weer een evenement organiseren voor 100 personen. Om gelijk goed van start te gaan en omdat wij jullie graag weer ontvangen op Het Kasteel, organiseren we daarom op donderdag 9 juli de Sparta Haringparty.

Thema
De Haringparty is bedoeld om onze Business Club leden weer bij elkaar te brengen, te bedanken voor jullie steun in voor- en tegenspoed en om het (onverwachts vroegtijdig gestopte) seizoen alsnog gezamenlijk af te sluiten. De Business Club borrel met een Hollands thema vindt bij mooi weer op het veld plaats. Hopelijk werken de weergoden net zo goed mee als in deze week.

Food & Drinks
Vanaf 16:00 uur staan de drankjes koud en verzorgen wij vanaf het gezellige foodcourt de Hollandse Nieuwe vanuit de haringkar. Er staat een Piaggo met oesters voor de liefhebbers en wij serveren burgers in de butler kitchen.

De Hollandse dames dagen je uit voor een leuk voetbalspel (corona-proof) tijdens de borrel en de Hollandse zanger Jasper maakt de middag compleet met sfeervolle entertainment. De verwachte eindtijd is 18:00 uur.

Aanmelden
Meld je snel aan! De eerste 100 aanmeldingen mogen we alleen toelaten.

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk!


Richtlijnen
Het gehele evenement wordt volgens de richtlijnen van het RIVM uitgevoerd.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met L.hogedoorn@sparta-rotterdam.nl of laat je vraag achter onder het kopje ‘opmerkingen’ bij het inschrijfformulier.

Graag tot donderdag 9 juli!