Home » Sparta Rotterdam presenteert RCSV Zestienhoven als nieuwe amateurpartner

Sparta Rotterdam presenteert RCSV Zestienhoven als nieuwe amateurpartner

26 juni 2020 - 12:00

RCSV Zestienhoven is de nieuwe amateurpartner van Sparta Rotterdam. De vereniging, gelegen naast Rotterdam The Hague Airport, is tot 2022 verbonden aan de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. Sparta Rotterdam werkt nauw samen met verenigingen in de omgeving van het Sparta Stadion.

Het amateurpartnerschap is gericht op het leveren van een bijdrage binnen de deelgebieden van opleiding, commercie en binding vanuit de verenigingen met Sparta Rotterdam. Camiel van Hoogstraten, Hoofd Jeugd Scouting & Samenwerkingen van Sparta Rotterdam, is blij met het kunnen toevoegen van RCSV Zestienhoven als amateurpartner: “Het contact met Zestienhoven loopt al langer en het is daarom ook mooi dat we deze puur Rotterdamse vereniging kunnen toevoegen aan ons netwerk. Zestienhoven is een ambitieuze vereniging met de beschikking over een schitterend complex. Tevens beschikt Zestienhoven over een stabiele en goede organisatie met een ambitieuze jeugdafdeling. Als Sparta zijn we erg content met het partnerschap met Zestienhoven.”

Timo van Schaik, jeugdvoorzitter van RCSV Zestienhoven, geeft aan dat het aanstaande amateurpartnerschap met Sparta Rotterdam van grote toegevoegde waarde is voor Zestienhoven: “Wij zien dit als vereniging echt als een upgrade. Je merkt dat het intern enorm goed wordt opgepakt en iedereen is razend enthousiast. Voor de ontwikkeling van onze jeugdafdeling is dit ook mooi, want je merkt dat de jeugdspelers het als een opsteker zien dat wij de samenwerking met Sparta aan kunnen gaan. We kunnen hier veel van leren als vereniging op allerlei facetten. Op die manier kunnen wij doorgroeien met de ondersteuning vanuit de expertise van Sparta. We kijken enorm uit naar het partnerschap.”