Home » Sparta Rotterdam speelt oefenduel met Telstar gelijk

Sparta Rotterdam speelt oefenduel met Telstar gelijk

13 juli 2021 - 16:32

Sparta Rotterdam heeft dinsdagmiddag het oefenduel met Telstar gelijkgespeeld. In het BUKO Stadion in Velsen-Zuid werd het 0-0. Voor Sparta was het de derde oefenwedstrijd van de voorbereiding.

In het eerste gedeelte van de eerste helft had Sparta een aantal goede mogelijkheden om tot score te komen, maar de keeper van Telstar was meerdere malen een sta-in-de-weg. Reda Kharchouch was na een kwartier spelen het dichtstbij, maar hij zag zijn inzet naast gaan. Ook Vriends was met een harde kopbal na een corner dichtbij de 0-1, maar de ploegen gingen met een 0-0 ruststand naar de kleedkamers.

In de tweede helft veranderde er weinig aan het spelbeeld. Sparta had wederom weer een aantal gevaarlijke kansen. Ook Telstar verscheen een aantal keer gevaarlijk voor de goal van Coremans, maar tot doelpunten kwam het niet. Na een uur spelen wisselde Fraser 9 spelers. Alleen Kharchouch en Coremans maakten de negentig minuten vol.

Uiteindelijk was het Kharchouch tegen het einde van de wedstrijd met dé kans om de 0-1 te maken, maar de voormalig speler van Telstar miste deze kans. Zodoende dat het duel in 0-0 eindigde.

Oefenprogramma:

Datum Wedstrijd Tijd Locatie
17-jul Royal Antwerp – Sparta Rotterdam Besloten
23-jul Sparta Rotterdam – NAC Breda 18.00 uur Sparta Stadion
31-jul sbv Excelsior – Sparta Rotterdam 14:30 uur Van Donge & De Roo Stadion Besloten
7-aug Willem II – Sparta Rotterdam 14:00 uur Koning Willem II Stadion