fbpx
Home » Sparta Stadion voorzien van nieuwe stoelen

Sparta Stadion voorzien van nieuwe stoelen

26 november 2020 - 14:59

Ondanks de coronacrisis waarin het betaald voetbal, en dus ook Sparta, zich bevindt, gaan we door met de ontwikkeling van het Sparta Stadion en Sportcomplex Nieuw Terbregge. Deze ontwikkeling dient niet alleen de eerste doelstelling van een structurele omzetverhoging maar ook de verdere verbetering van de faciliteiten voor onze supporters en sponsoren.

De belangrijkste zaken voor onze supportersfaciliteiten zijn zoals bekend de toiletten, cateringpunten en stadionstoelen. De uitbreiding en upgrade van de verkooppunten en toiletfaciliteiten betreffen inpandige verbouwingen en zijn onderdeel van de totale stadionfinanciering. De aanzienlijke investering in de vervanging van de stadionstoelen staan daar los van en is als prioriteit gesteld om deze middels een externe financiering te realiseren. Deze externe financiering is van belang zodat deze investering geen invloed heeft op het spelersbudget en investeringsmogelijkheden die de club ten aanzien van het voetbal heeft.

De afgelopen maanden is met VDL Groep uit Eindhoven de levering van ruim 7.500 nieuwe stadionstoelen (allen klapstoelen) overeengekomen. Manfred Laros: “We zijn ontzettend blij dat we deze lang gekoesterde wens voor onze supporters komende zomer kunnen realiseren. Naar onze mening hebben we voor de beste partij gekozen waarbij de kwaliteit van de stoel en de betrouwbaarheid van VDL als leverancier voorop hebben gestaan.”

Impressie Kasteeltribune na de zomer van 2021.