fbpx
Home » Sparta in tweede oefenwedstrijd tegenover Nieuwenhoorn

Sparta in tweede oefenwedstrijd tegenover Nieuwenhoorn

03 juli 2024 - 09:31

Sparta Rotterdam speelt woensdagavond haar tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding. Daarin nemen de Rotterdammers het op tegen de amateurs van VV Nieuwenhoorn. De aftrap in Hellevoetsluis is om 19.30 uur.

Vorige week maandag begon Sparta onder leiding van trainer Jeroen Rijsdijk aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De eerste week van die voorbereiding werd afgesloten met de eerste oefenwedstrijd van het seizoen. Daarin was Excelsior’20 uit Schiedam de tegenstander. Halverwege stond het door twee doelpunten van Arno Verschueren, een fraai schot van Pelle Clement en een volley van Mike Eerdhuijzen al 0-4. Met een compleet ander elftal liep Sparta in de tweede helft uit naar 0-6. Charles-Andreas Brym scoorde vanaf de strafschopstip, waarna het slotakkoord kwam van debutant Ayoub Oufkir.

Voor VV Nieuwenhoorn zit het seizoen er inmiddels een dikke maand op. In de Vierde Divisie hadden de wit-zwarten het zwaar en eindigde het als vijftiende. Daardoor komt Nieuwenhoorn volgend seizoen niet meer in de Vierde Divisie, maar in de Eerste Klasse uit. Onder leiding van trainer Rody van Hemert gaat Nieuwenhoorn volgend seizoen een poging wagen terug te keren naar de Vierde Divisie.

Voor deze wedstrijd is er een online kaartverkoop, kaarten zijn te koop via deze link https://nieuwenhoorn.eventgoose.com.