fbpx
Home » Spartaantjes met knuffels naar huis na gezellige middag

Spartaantjes met knuffels naar huis na gezellige middag

07 oktober 2021 - 11:32

Woensdagmiddag 6 oktober 2021 waren we met KidsClub de Spartaantjes te gast bij onze hoofdpartner Fun & Games in Schiedam.

Vol enthousiasme kwamen de kinderen ruim op tijd binnen bij Fun & Games. De Spartaantjes kregen een speelkaart, waarmee ze zich 40 minuten lang konden uitleven in de gamehal. De kinderen werden in tweetallen opgedeeld om tegen elkaar de verschillende spellen te spelen. Bij elk spel kon je punten winnen, die bij werden gehouden op een ‘rood-witte’ scorekaart. De leden kregen nul punten bij verlies, één bij gelijkspel en drie bij winst. Na afloop van de 40 minuten kon Sparta Piet tellen wie de meeste punten gescoord heeft en nog een leuke extra prijs won. De 50 kinderen kregen, na het inleveren van hun speelkaart, een mooie knuffel mee naar huis en konden als afsluiting nog een rondje doen om de leukste spellen nogmaals te spelen.

Na het tellen van de punten is er een top 3 van winnaars uit gekomen. De volgende drie kinderen winnen de volgende prijs:

    1. Marouane => 2 kaarten voor Sparta Rotterdam – FC Groningen
    2. Terrence => € 15,- speeltegoed bij Fun & Games
    3. Jesslyn => Vriendenboekje Spartaantjes

De winnaars krijgen de prijzen thuisgestuurd. Sparta Piet wil Fun & Games bedanken voor de gastvrijheid, de kinderen voor de leuke middag en de vrijwilligers voor alle hulp. Tot snel bij onze volgende activiteit. Hieronder een fotoreportage: