fbpx
Home » Start voorjaarscompetitie jeugdteams

Start voorjaarscompetitie jeugdteams

19 januari 2024 - 11:00

Zaterdag 20 januari komen bijna alle jeugdteams in actie*. En daarmee de officiële start van de voorjaarscompetitie. Na de winterstop kwamen teams al wel vriendschappelijk of voor de beker in actie. * Onder voorbehoud van wijziging 

Onderbouw
________
Sparta O9 (afgelast)

De jongste Spartanen van de Jeugdopleiding zouden tegen Strijen O10 spelen, maar de wedstrijd op het Gemeentelijk Sportpark in Strijen is afgelast.

Sparta O10 (1x afgelast)
Eén van de Sparta O10 teams speelt een uitduel tegen VV Nieuwenhoorn O11. Zij spelen om 10:00 uur bij Nieuwenhoorn aan de Rijksstraatweg. De wedstrijd van het O10 dat tegen Barendrecht O11 zou spelen is op Sportpark De Bongerd in Barendrecht afgelast.

Sparta O11 (afgelast/verzet)
Beide O11 wedstrijden gaan niet door. Zowel de wedstrijd ‘thuis’ bij Excelsior’20 O12, als die tegen Soccer Boys zal op een nieuw moment gespeeld worden. De wedstrijd tegen Soccer Boys O12 was al verplaatst naar dinsdag 13 februari, aftrap 17:30 uur in Bleiswijk.

Sparta O12
Sparta O12 onder leiding van trainer Melvin Zaalman mag op bezoek bij de FC Twente/Heracles voetbalacademie. Het eerste duel van de competitie en van de in totaal drie Sparta wedstrijden in Hengelo, zal om 10:00 uur starten bij Trainingscentrum FC Twente aan de Kuipersdijk.

Middenbouw
________
Sparta O13 (afgelast)

Sparta O13 zou Barendrecht O13 op bezoek krijgen op Sportpark Thurlede. Barendrecht is het enige amateurteam in de hoogste Divisie van de O13. Het duel is helaas afgelast.

Sparta O14 (afgelast)
De O14 zou aan de voorjaarscompetitie starten met een uitduel tegen Vitesse, nadat het bekeravontuur vorige week in de 1/8 finale eindigde bij Cambuur. De wedstrijd op Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem is afgelast

Sparta O15 (afgelast)
Onze O15 begon goed aan het jaar 2024 en wonnen in de beker van FC Den Bosch (3-1). Met deze overwinning werd de 1/4 finale behaald. In de competitie stond een mooi affiche te wachten, met een topduel tegen Ajax O15 op Sportpark Thurlede. Helaas is het duel vanwege de besneeuwde velden afgelast.

Sparta O16
Evenals de O12 gaat de O16 op bezoek bij de FC Twente/Heracles voetbalacademie in Hengelo voor de start van de competitie. Deze wedstrijd start om 15:15 uur en is de laatste van de drie Spartaanse duels in Hengelo.

Bovenbouw
________
Sparta O17 (afgelast)

Het naar Divisie 4 gepromoveerde Sparta O17, zou de competitie met een thuisduel tegen partnerclub Alexandria’66 starten. Ook dit thuisduel zal helaas op zoek moeten naar een nieuw moment.

Sparta O18
Drie op een rij. Ook de mannen van Tim Vincken reizen af naar de FC Twente/Heracles voetbalacademie. Het is het tweede duel dat aftrapt in Hengelo. Na O12 (10:00 uur) zal het onderling treffen tussen de O18 teams, om 12.30 uur starten in de voor de O18 nieuwe competitie (Divisie 2).