fbpx
Home » Toegangsinformatie Sparta – NAC Breda

Toegangsinformatie Sparta – NAC Breda

19 juli 2021 - 16:13

Na lang wachten is het moment daar eindelijk weer! De poorten van Het Kasteel worden vrijdag 23 juli weer geopend om Spartanen te ontvangen voor het duel dat om 18:00 uur gespeeld zal worden tegen NAC Breda. Het bezoek aan Sparta neigt steeds meer naar het ‘oude vertrouwde’ avond in het mooiste stadion van Nederland, echter gelden er nog een aantal maatregelen waar rekening mee gehouden dient te worden. We adviseren u dan ook onderstaand bericht goed te door te nemen voor uw bezoek aan Het Kasteel.

Toegang tot Het Kasteel
Om 16:45 uur openen de poorten van Het Kasteel. Het advies is om vroeg te komen om zo drukte en rijvorming te voorkomen. Buiten het stadion en in de rij dient u de 1,5 meter afstand aan te houden.

Om toegang te krijgen tot de wedstrijd dient u in het bezit te zijn van drie zaken:

– een ticket voor Sparta – NAC

– een geldig legitimatiebewijs

– QR-code in de CoronaCheck-app

De QR-code in de CoronaChap-app krijgt u als u volledig gevaccineerd bent, of als u in de afgelopen zes maanden corona heeft gehad, of als u binnen 24 uur voor aanvang een negatieve testuitslag heeft gekregen na een test via www.testenvoortoegang.nl

Zorg dat u uw ticket, legitimatie en QR-code bij de hand heeft bij het naderen van Het Kasteel zodat we de instroom kunnen bevorderen.

Mocht u niet in het bezit zijn van een smartphone waar u de CoronaCheck-app op kunt downloaden dan verwijzen we u graag naar www.coronacheck.nl/nl/print/ om een QR-code uit te printen.

Voor supporters tot en met 12 jaar volstaat een wedstrijdticket om de wedstrijd bij te wonen. Binnen het stadion bent u niet langer verplicht afstand te bewaren en zijn mondkapjes niet verplicht.

Corona Check na vaccinatie 
Om een QR-code op basis van vaccinatie te creëren, moet je twee vaccinaties gehad hebben (of één indien je eerder corona hebt gehad of met Janssen bent gevaccineerd). Hierbij geldt dat iedereen die uiterlijk 9 juli een tweede prik heeft gekregen, direct de QR-code kan aanmaken. Bezoekers die na 9 juli voor een tweede keer zijn gevaccineerd moeten veertien dagen wachten voordat deze geldig is als Corona Check.

Kan je nog geen QR-code aanmaken omdat je nog niet langer dan 2 weken geleden volledig bent gevaccineerd dan dien je een negatieve testuitslag te laten zien. Een afspraak voor een test kan je inplannen via www.testenvoortoegang.nl.

Voor veelgestelde vragen omtrent de CoronaCheck-app klik u hier.

Download hier de CoronaCheck app voor uw iPhone.

Download hier de CoronaCheck app voor uw Android toestel.

LET OP: DE KAARTVERKOOP VOOR DEZE OEFENWEDSTRIJD LOOPT TOT DONDERDAG 22 JULI, 17:00 UUR
OP DE WEDSTRIJDDAG IS ER GÉÉN KAARTVERKOOP MEER.