Home ยป Train als een prof op de Familiedag van Sparta Rotterdam

Train als een prof op de Familiedag van Sparta Rotterdam

12 juli 2019 - 14:22

Train op de Familiedag van Sparta Rotterdam als een echte profvoetballer! Tijdens de verschillende clinics, die gedurende de Familiedag op 20 juli worden gegeven op het Cruyff Court naast het Sparta Stadion, kun je op dezelfde wijze trainen als de (jeugd)spelers van Sparta Rotterdam. Dit allemaal onder leiding van Nathan Rutjes en Fouzi Mesaoudi, voormalig profvoetballers en nu jeugdtrainers bij de jeugdopleiding. Ook Wouter van Alphen, trainer van Sparta Rotterdam O11, zal deze clinics begeleiden.

Voordat deze clinics om 14:30 gaan beginnen, kan er al vanaf 12:15 uur worden deelgenomen aan verschillende sport- en spelactiviteiten, gegeven door sportcoaches van Stichting De Betrokken Spartaan. De trainers en sportcoaches geven aan welke ronde er is en hoeveel kinderen er per activiteit kunnen meedoen.

Mis deze activiteit niet! Zorg dat je deze unieke kans, om te trainen onder voormalig betaald voetballers, niet aan je voorbij laat gaan. Voor meer informatie over de Familiedag houd onze kanalen in de gaten!