fbpx
Home » Traject Community Champions afgesloten op KNVB Campus in Zeist

Traject Community Champions afgesloten op KNVB Campus in Zeist

13 juli 2022 - 10:48

De deelnemers aan het Community Champions project hebben afgelopen weekend het zestien weken durende MDT-traject feestelijk afgesloten op de KNVB Campus in Zeist. Geheel in stijl kwamen de deelnemers met de spelersbus aan om een sportieve dag te beleven. Een dag waarbij ze ook de kans kregen om de jongeren van de andere clubs te leren kennen en ervaringen te delen.

Dagvoorzitter Paskie Rokus trapte de dag af op het Oranjeplein van de KNVB Campus, na de opening vertrokken de jongeren naar het trainingsveld van Oranje. Daar stond de jongeren een leuke verrassing te wachten. Ze werden opgewacht door niemand minder dan de Olympiërs judoka Roy Meyer & bokster Nouchka Fontijn (’16 zilver & ’20 brons) voor een interactieve workshop. De jongeren werkten zich in het zweet en kregen een minimasterclass in boksen.

Na deze sportieve start was het tijd om met en tegen elkaar te voetballen tijdens het Mixed voetbaltoernooi. De jongeren van de clubs werden onderling met elkaar gemixt om beter met elkaar kennis te maken. Tijdens het toernooi konden er twee prijzen worden gewonnen: een prijs door de meeste punten te halen en via de fairplay prijs. Nadat het voetballen erop zat en de deelnemers een heerlijke gezonde lunch achter de kiezen hadden gingen ze zelf aan het werk. Elke team had de opdracht gekregen om vooraf een sportief of interactief onderdeel te bedenken voor hun eigen Community Champions games. Zo werd er gebasketbald, gehockeyd, voetbaldarts gespeeld, was er boterkaas en eieren en een quiz.

Deelnemen aan volgend traject?

Wil jij jouw talenten ontdekken, nieuwe mensen leren kennen en iets doen voor de samenleving en ben jij tussen de 15 en 27 jaar en wil je graag investeren in jezelf? Meld je dan aan voor de nieuwe groep van Community Champions Sparta Rotterdam. Klik hier voor meer informatie.