fbpx
Home » Update en informatie seizoenkaartverkoop

Update en informatie seizoenkaartverkoop

07 juni 2023 - 10:26

Sparta Rotterdam begon op 1 april met de mogelijkheid tot het verlengen van de seizoenkaarten voor de huidige seizoenkaarthouders. Inmiddels hebben, na ruim 2 maanden verkoop, meer dan 6.000 supporters gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. De deadline voor het online verlengen van de seizoenkaart is inmiddels verstreken. De komende dagen kunnen de supporters die nog steeds niet verlengd hebben alleen nog gebruik maken van de mogelijkheid om woensdag 7 juni, donderdag 8 juni en vrijdag 9 juni tussen 11:00 – 17:00 uur bij de Sparta Fanshop de seizoenkaart te verlengen op vertoon van de oude pas of de brief die je hebt ontvangen.

Op zaterdag 10 juni start de verkoop van de niet-verlengde plaatsen om 11:00 uur via www.spartakaartje.nl. Hieronder geven we alvast een eerste indicatie per tribune voor de verkoop.

Denis Neville-tribune
Bijna iedereen heeft de seizoenkaart voor volgend seizoen verlengd. Het aantal plaatsen dat hier beschikbaar komt voor de verkoop ligt onder de 100 stuks.

Belangrijk: Kom NIET naar de Sparta Fanshop als je een seizoenkaart wilt op de Denis Neville-tribune. De beschikbaarheid is dusdanig laag dat het echt ondoenlijk is om dit fysiek te verkopen. De eerste die gebruik maken van de mogelijkheid om deze online te kopen zullen de gelukkigen zijn. De populariteit van deze tribune is ontzettend hoog en de beschikbaarheid helaas zeer gering.

Kasteeltribune
Op de vakken 17, 18, 19, 20, 21 en 22 komen in totaal slechts een paar stoelen beschikbaar, waarvan zo goed als geen meerdere stoelen naast elkaar. Voor vak 23 zijn er wellicht een paar mogelijkheden om stoelen naast elkaar te krijgen. Op vak 24A en met name vak 24B zullen er wel mogelijkheden zijn voor nieuwe seizoenkaarten, ook naast elkaar.

Voor de premium-seats op vak 20V en 21V komen wel plaatsen in de verkoop. De exacte aantallen zijn nog niet bekend, de verwachting is dat er minimaal 25 beschikbaar komen.

Bok de Korver-tribune
Komende zomer wordt de Bok de Korver-tribune gerenoveerd. Er worden nieuwe en extra toiletfaciliteiten, extra cateringunits en een merchandising-verkooppunt gerealiseerd. Tevens zal de capaciteit van deze tribune vergroot worden. Deze uitbreiding gaat ten koste van het gastenvak. Het uitvak wordt verkleind naar 500 plaatsen. De verwachting is dat er vanaf zaterdag 10 juni circa 250 plaatsen beschikbaar komen voor de Bok de Korver-tribune als seizoenkaart.

Voor gezinskaarten op deze tribune is het uitsluitend mogelijk om deze in de Sparta Fanshop te kopen. Neem een (kopie) legitimatiebewijs mee van alle personen die gebruik maken van de gezinskaart.

Tonny van Ede-tribune
Op de Tonny van Ede-tribune verwachten we komend seizoen dat de vakken 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 en 9 wederom uitverkocht zullen zijn. Er zijn nog enkele supporters die nog niet verlengd hebben. Voor vak 10 worden geen nieuwe seizoenkaarten verkocht. Wel is er nog beschikbaarheid voor circa 200 seizoenkaarthouders op vak 1.

Nieuwe seizoenkaart kopen
Dit kan zaterdag 10 juni vanaf 11:00 uur via spartakaartje.nl

De Sparta Fanshop is zaterdag 10 juni ook geopend vanaf 11:00 uur tot 17:00 uur. Je kan hier terecht voor eventuele verplaatsingen (zeer beperkt mogelijk) of nieuwe seizoenkaarten op de Bok de Korver-tribune of de hierboven genoemde beschikbare vakken op de Kasteeltribune en Tonny van Ede-tribune.

NOGMAALS: Voor de Denis Neville-tribune heeft het geen zin om naar de Sparta Fanshop te komen!
Meer informatie over tarieven, klik hier.