fbpx
Home » Update seizoenkaartverkoop 2024/2025

Update seizoenkaartverkoop 2024/2025

07 juni 2024 - 10:55

De verlengingsperiode voor seizoenkaarthouders is afgelopen en ruim 95% van alle seizoenkaarten zijn ook voor komend seizoen verlengd. Inclusief alle zakelijke kaarten zal het Sparta Stadion ook komend seizoen weer volledig uitverkocht zijn met seizoenkaarten. Dat zal het totaalaantal vaste kaarthouders wederom op 9.500 brengen.

Op zaterdag 15 juni start om 9:00 uur de online verkoop van de beschikbaar gekomen plaatsen via www.spartakaartje.nl waarbij wij nu al willen aangeven dat dit aantal zeer beperkt zal zijn. Voor de Denis Neville-tribune en Bok de Korver-tribune zullen géén plaatsen beschikbaar komen. Op de lange zijdes zal het zich met name beperken tot beschikbaarheid op vak 24 en vak 1. Wij adviseren dan ook om zaterdag 15 juni niet bij de Sparta Fanshop langs te komen voor seizoenkaarten omdat er naar verwachting geen of anders zeer beperkt verkoop zal zijn voor reguliere seizoenkaarten.

Verplaatsingsdagen

Sparta Rotterdam had twee verplaatsingsdagen aangekondigd voor seizoenkaarthouders op zaterdag 8 juni en woensdag 12 juni in de Sparta Fanshop. De verplaatsingsdag van 12 juni zal worden geannuleerd omdat er geen beschikbaarheid meer zal zijn om te verplaatsen op 12 juni. De verplaatsingsdag van zaterdag 8 juni (11:00 – 15:00 uur) in de Fanshop gaat door, maar wij willen iedereen die hier gebruik van wil maken op voorhand waarschuwen dat er zeer weinig mogelijkheden tot verplaatsen zullen zijn omdat bijna iedereen verlengd heeft.

Het is niet mogelijk om op voorhand al te informeren of te reserveren.

Wachtlijst & Ticket Exchange

Sparta Rotterdam zal in het najaar starten met een wachtlijst aan te leggen voor seizoenkaarten. Indien hier meer informatie over is zullen we dit communiceren via de website. In het afgelopen seizoen is er een proef gedaan met de Sparta Ticket Exchange waarbij seizoenkaarthouders die niet naar de wedstrijd komen hun ticket konden afstaan zodat andere supporters er gebruik van konden maken. Komend seizoen zal de Sparta Ticket Exchange bij meer wedstrijden worden ingezet (behoudens eventuele risicowedstrijden).