fbpx
Home » Update seizoenkaartverkoop komend seizoen

Update seizoenkaartverkoop komend seizoen

04 augustus 2022 - 11:00

Sparta Rotterdam heeft een recordaantal seizoenkaarten verkocht voor het komend seizoen. Het aantal verkochte seizoenkaarten zal, inclusief de zakelijke kaarten, ruim boven de 8.000 uitkomen. Het definitieve aantal zal worden vastgesteld op zaterdag 20 augustus.

Nog beschikbaar?

Er zijn nog een beperkt aantal seizoenkaarten te koop voor het komend seizoen. Op de Kasteeltribune zijn er op de vakken 17 t/m 22 op het moment van schrijven nog precies 22 seizoenkaarten beschikbaar, waarvan uitsluitend enkele plaatsen (dus geen plaatsen naast elkaar). De enige mogelijkheid op de Kasteeltribune om nog seizoenkaarten naast elkaar te kopen is op de vakken 20V en 21V. In totaal zijn hier nog 21 plaatsen beschikbaar.

Op de Tonny van Ede-tribune is een vergelijkbare situatie. Op de vakken 3 tot en met 8 zijn er nog enkele losse plaatsen (14 stuks in totaal) beschikbaar. Op vak 9 zijn er nog 21 plaatsen beschikbaar (wel een aantal naast elkaar).

Op de Bok de Korver-tribune gelden vrije zitplaatsen waardoor je zelf kiest waar je op deze tribune plaats neemt. Voor deze tribune zijn er nog 84 seizoenkaarten beschikbaar.

De Denis Neville-tribune is volledig uitverkocht voor seizoenkaarten. Per thuiswedstrijd gaan er circa 150 tickets in de losse verkoop.

Losse kaartverkoop

Omdat de losse kaartverkoop voor de thuiswedstrijden tegen AZ en Ajax al is gestart is de beschikbaarheid van seizoenkaarten ook afgenomen. Met name de kaartverkoop voor Sparta – Ajax (nagenoeg uitverkocht) zorgt ervoor dat de al verkochte plaatsen niet meer aangeboden kunnen worden als seizoenkaart. Vandaar dat plaatsen die nu nog te koop zijn als seizoenkaart niet beschikbaar zijn voor de losse kaartverkoop. Wil je dus zeker zijn van toegang bij Sparta – AZ, Sparta – Ajax en uiteraard alle andere thuiswedstrijden, dan is een seizoenkaart de enige mogelijkheid. Bestel dus snel via www.sparta-rotterdam.nl/seizoenkaart

Let op: De seizoenkaartverkoop stopt uiterlijk zaterdag 20 augustus, of eerder indien alle beschikbare plaatsen uitverkocht zijn.