fbpx
Home » Vacature assistent-controller

Vacature assistent-controller

09 juli 2024 - 12:14

Sparta Rotterdam is op zoek naar een assistent-controller (1 fte) die kan helpen bij het beheer van onze dagelijkse boekhoudkundige en financiële behoeften. Discretie, uitstekende organisatorische vaardigheden en nauwkeurigheid zijn belangrijke kwalificaties voor deze functie, evenals goede klantrelaties en het vermogen om duidelijk te communiceren. Als assistent-controller ben je veel meer dan een assistent! Je hebt de grote verantwoordelijkheid om de controller goed te ondersteunen.

Clubprofiel
Nu Sparta Rotterdam alweer vijf jaar terug is op het hoogste niveau van Nederland, is het bezig om niet alleen de A-selectie naar een hoger niveau te brengen, ook de organisatie groeit mee met de ambities van de club. Wil jij je aansluiten bij een prachtige traditieclub in Rotterdam-West?

Medewerkers van Sparta Rotterdam worden gekenmerkt door passie voor zowel de club als de voetbalsport in het geheel. Op het kantoor op Het Kasteel heerst een informele maar ambitieuze sfeer, waarin iedereen zowel individueel als collectief dag in dag uit werkt met als doel Sparta naar voren te helpen. Aanpakkers, initiatiefnemers en teamplayers: daar houden wij van. Maar ook van een gezellig praatje en een grapje. Wij geloven namelijk dat een open en plezierige werksfeer, een goede werk-privébalans en de juiste uitdaging het beste uit onze medewerkers haalt.

Jouw positie in het veld
De financiële administratie is inmiddels bekend terrein. Je bent toe aan grotere ‘hersenkrakers’. Controller is jouw toekomstbeeld, maar dat is nu nog een brug te ver. Herkenbaar? Dan is deze functie precies wat je zoekt! Het betreft een veelzijdige functie waarin je in eerste instantie een coördinerende rol krijgt waarbij je verantwoordelijkheid draagt voor diverse processen en projecten. Dankzij jouw helikopterview verloopt alles volgens plan en worden deadlines gehaald. Wij zoeken een professional die snel kan (bij)schakelen, intelligent is, een groot analytisch vermogen heeft en sociaal sensitief is. Er ontgaat jou niets!

Taken en verantwoordelijkheden
De assistent-controller ondersteunt de controller van de organisatie in zijn/haar werk en is verantwoordelijk voor alle taken die het werk van de controller vergemakkelijkt. Belangrijke taken en verantwoordelijkheden van een assistent-controller zijn:

  • Assisteren bij het opstellen van o.a. budgetten, financiële planningen en jaarverslagen;
  • Controleren en coderen van de in- en verkoopfacturen en het bewaken hiervan, alsmede het importeren van de bankbestanden;
  • Aanleveren, voorbereiden en verwerken van gegevens ter voorbereiding van de managementrapportages;
  • Betalingsafspraken maken met klanten en leveranciers;
  • Debiteurenbeheer incl. contact met het incassobureau;
  • Verspreiden van de inkoopfacturen naar budgethouders en het opvolgende proces hiervan bewaken binnen Blue10;
  • Voorbereiden en begeleiden van accountantscontroles;
  • Waarnemen van de werkzaamheden van de controller bij afwezigheid;
  • Diverse andere werkzaamheden ten behoeve van de organisatie.


Transfereisen

   • Afgeronde HBO-opleiding richting Bedrijfseconomie / Accountancy
   • Minimaal twee jaar werkervaring
   • Woont binnen een straal van (ongeveer) 25 km van het stadion
   • Een flexibele werkinstelling
   • Een goede beheersing van een boekhoudprogramma waarbij kennis van het programma Exact een pré is
   • Je herkent jezelf verder in de volgende persoonskenmerken: nauwkeurig, georganiseerd, leergierig, flexibel, pro-actief, organisatiesensitief, communicatief vaardig, in teamverband kunnen werken, werken volgens geldende procedures binnen het bedrijf


Ben je geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan uiterlijk 24 juli 2024 op deze vacature door je CV met je motivatie/sollicitatiebrief in te sturen naar: personeelszaken@sparta-rotterdam.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.