Home » Vacature beheerder horeca

Vacature beheerder horeca

07 september 2019 - 17:06

Sparta Rotterdam staat al jaren bekend om haar uitstekende jeugdafdeling, waar door de jaren heen veel latere internationals de eerste stappen richting het profvoetbal zetten. Op het RMC Jeugdcomplex werken elke dag meer dan 180 jeugdvoetballers aan hun ontwikkeling. Wil jij bijdragen aan deze opleiding, door de jeugdspelers en –trainers te ondersteunen op het gebied van horeca? Dat kan!

Clubprofiel
Nu Sparta Rotterdam sinds een jaar terug is op het hoogste niveau van Nederland, is het bezig om niet alleen de A-selectie naar een hoger niveau te brengen, ook de organisatie van de Jeugdafdeling ondergaat een kwaliteitsinjectie.

Medewerkers van Sparta Rotterdam worden gekenmerkt door een passie voor zowel de club als de voetbalsport in het geheel. Op het kantoor in Het Kasteel en het Jeugdcomplex heerst een informele maar ambitieuze sfeer, waarin iedereen zowel individueel als collectief dag in dag uit werkt met als doel Sparta naar voren te helpen.

Functie
Sparta is per direct op zoek naar  een beheerder horeca op het jeugdcomplex voor veertig uur per week. Deze beheerder is verantwoordelijk voor het beheer van het clubhuis van Nieuw Terbregge en met name gericht op de horeca. Het gaat om een jaarcontract, waarna een vast dienstverband tot de mogelijkheden behoort.

Sollicitatieprocedure
Heb jij horeca-ervaring en heb je affiniteit met voetbal en kinderen? Stuur een mail met je cv en motivatie naar personeelszaken@sparta-rotterdam.nl.

Overige vacatures
Op dit moment zijn er meerdere openstaande vacatures bij Sparta Rotterdam. Benieuwd welke? Bekijk dan onze vacaturepagina.