fbpx
Home » Vacature Medewerker Backoffice / Binnendienst

Vacature Medewerker Backoffice / Binnendienst

07 augustus 2023 - 12:30

Sparta Rotterdam is de oudste betaaldvoetbalclub van Nederland en zowel binnen als buiten de krijtlijnen volop in beweging. Werken bij Sparta betekent dat je onderdeel bent van een team gepassioneerde medewerkers die zowel individueel als collectief dag in dag uit zich inzetten met het doel Sparta naar voren te helpen in een informele maar ambitieuze sfeer op Het Kasteel.

Word jij enthousiast van het werken in de sportieve, dynamische en uitdagende omgeving van het betaald voetbal?

De afdeling waar je komt te werken
De afdeling commercie is verantwoordelijk voor het 450 bedrijven tellende zakelijke netwerk van Sparta en alle daaraan gelieerde inkomsten. Binnen de afdeling kom je te werken in een team dat bestaat uit acht medewerkers.

Jouw positie in het team
Als Backoffice Medewerker ben jij het visitekaartje en eerste aanspreekpunt van ons commerciële team en fungeer je als eerste vraagbaak voor deze medewerkers en onze relaties, waarbij een proactieve houding van groot belang is. Bij de secretariële taken gaat het om algemeen voorkomende werkzaamheden, correspondentie, het opstellen van commerciële (basis) contracten en het coördineren en organiseren van zowel interne als externe afspraken.

De kernactiviteiten van de functie zijn als volgt:
• Beheert het proces en neemt de taken op zich van het doorvoeren van bedrijf- en persoonsgegevens en sponsorafspraken in het CRM systeem;
• Beheert het proces en neemt de taken op zich van het opstellen, versturen, ontvangen en digitaal archiveren van sponsorovereenkomsten en – afspraken; Aanwezigheid bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal waarbij hij/zij als het eerste commercieel aanspreekpunt in de backoffice fungeert;
• Beheert de agenda en houdt met het maken en verzetten van afspraken rekening met prioriteiten, attendeert op afspraken en draagt zorg voor benodigde stukken;
• Organiseert zelf, dan wel vraagt uit, de reservering van vergaderruimte, hulpstukken en F&B op verzoek van de commerciële afdeling.

Wat zoeken wij in jou?
• Minimaal een MBO (4) functie gerelateerde opleiding afgerond
• Werkervaring in een soortgelijke functie is een pré
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
• Kennis van het MS Office pakket (Word, Excel)
• Je bent communicatief vaardig en commercieel ingesteld
• Je hebt werkplezier en straalt dit uit naar interne en externe stakeholders;
• Je wilt werken in een hecht en ambitieus team en daarin bijdragen aan de groei van Sparta.

Wat kan je verwachten?
Wij bieden een salaris dat past bij de functie en mede afhankelijk is van leeftijd, opleidingsniveau en ervaring, op basis van een gemiddeld dienstverband van 28-32 uur p/w.

Solliciteren
Word jij enthousiast van het werken in het ambitieuze salesteam van Sparta en zie jij jezelf al werken in deze functie? Wij zien je cv en motivatiebrief met plezier tegemoet op het mailadres personeelszaken@sparta-rotterdam.nl. Reageren op de vacature is in eerste instantie mogelijk tot 19 augustus.