fbpx
Home » Vacature Sales & Marketingmanager Evenementen Via Sparta Events

Vacature Sales & Marketingmanager Evenementen Via Sparta Events

11 april 2024 - 12:01

Sparta Rotterdam zoekt een ervaren Sales & Marketing Manager Evenementen om ons team te versterken.

Ben jij de gedreven en enthousiaste persoon met winnaarsmentaliteit die graag deel uit wil maken van een leuk evenemententeam in het oudste voetbalstadion van Nederland?
Dan zoekt Sparta Rotterdam/Via Sparta Events jou!

Wil jij jouw passie voor sales en marketing combineren met de dynamiek van evenementen in het oudste voetbalstadion van Nederland, ‘Het Kasteel’?

Als Sales & Marketing Manager Evenementen ben jij verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe zakelijke evenementen en het verder positioneren van ‘Het Kasteel’ als dé evenementenlocatie in Rotterdam. Je geeft leiding aan je collega’s van het salesteam en werkt nauw samen met de partymanagers en keuken. Je bent het gezicht naar potentiële klanten toe en onderhoudt en bouwt relaties op met potentiele opdrachtgevers en sponsoren. Jouw taken omvatten onder andere:

 • Brainstormen samen met je collega’s van de diverse afdelingen over de organisatie van spraakmakende events.
 • Coördineren van evenementen vanaf de aanvraag tot de uitvoering.
 • Verzorgen van rondleidingen en presentaties voor potentiële klanten.
 • Opbouwen van nieuwe relaties door middel van social media en fysieke ontmoeten met bijvoorbeeld de business club van Sparta Rotterdam.
 • Relaties onderhouden met bestaande opdrachtgevers en sponsoren van Sparta Rotterdam.
 • Opstellen en uitvoeren van sales- en marketingplannen.

Hoe ziet een werkdag er uit?

Nadat je, onder het genot van een verse kop koffie, even rustig hebt bijgepraat met al je collega’s over de thuiswedstrijd van afgelopen weekend, over die mooie aanvraag die we vorige week binnen kregen en over het heerlijke menu wat de chef morgenavond tijdens het diner gaat serveren, start je werkdag echt. Je werkt je mail bij tot je afspraak zich meldt bij de receptie. Een opdrachtgever die op zoek is naar een locatie voor een diner en een feest, daar is ‘Het Kasteel’ zeer geschikt voor.
Tijdens de rondleiding door ‘Het Kasteel’ laat je de mogelijkheden van de ruimtes zien en bespreken jullie alle wensen van de opdrachtgever. Hierbij adviseer je over audiovisuele zaken, catering en bijvoorbeeld entertainment.

In de middag heb je diverse overleggen gepland staan en heb je tijd om offertes uit te werken. Tegen het einde van de middag is de opdrachtgever van het evenement van deze dag in huis en deze zeg je even gedag. Je collega Partymanager heeft de laatste wijzigingen al doorgesproken met de opdrachtgever. Tussendoor maak je nog snel een leuke post voor instagramstory en wens je je collega’s en de opdrachtgever veel plezier tijdens het event.

Wat we verwachten:

 • Ruime ervaring in sales en/of marketing, bij voorkeur in de evenementenbranche.
 • Netwerker met sterke communicatieve vaardigheden.
 • Resultaatgericht met een commerciële instelling.
 • Zelfstandig kunnen werken en initiatief tonen.
 • Affiniteit met de evenementen- en horecasector.
 • Creatief denken en out-of-the-box ideeën voor marketinginitiatieven.

Wat bieden wij:

 • Een uitdagende functie in een unieke werkomgeving.
 • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei.
 • Samenwerken met een enthousiast en gedreven team.
 • Deelname aan diverse evenementen en activiteiten.

Sollicitatieprocedure:

Heb je interesse om deel uit te maken van ons team als Sales & Marketing Manager Evenementen? Stuur dan je CV en motivatie naar personeelszaken@sparta-rotterdam.nl voor 6 mei onder vermelding van “Sollicitatie Sales & Marketing Manager Evenementen – Sparta Rotterdam”. Geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek.

WE KIJKEN UIT NAAR JOUW SOLLICITATIE!

Sparta Rotterdam en Via Sparta Events kijken uit naar sollicitaties van gepassioneerde professionals die willen bijdragen aan het succes van evenementen op ‘Het Kasteel’.

Join the team behind the team!