Home » Vier keer Spartaanse winst

Vier keer Spartaanse winst

19 november 2023 - 00:29

Sparta O17 – Houten O17 (5-1)
Koploper Sparta O17 kreeg op Sportpark Thurlede bezoek van Houten, de nummer zeven. Met een overtuigende overwinning van 5-1 op de bezoekers, sloot O17 de zaterdagavond af en verstevigt daarmee de koppositie.

FC Twente O16 – Sparta O16 (1-4)
Met een uitwedstrijd tegen de FC Twente/Heracles Voetbalacademie op het Trainingscentrum van FC Twente in Hengelo, speelde O16 zaterdagmiddag een van de verre uitwedstrijden. Bij rust toonde het scorebord 0-3. Na rust kwamen daar twee doelpunten en drie punten voor de Spartanen bij.

Sparta O15 – FC Utrecht O15 (3-2)
Sparta O15 speelde zaterdagavond een mooi affiche, waarbij de Spartanen bij winst op gelijke hoogte kunnen komen. En een affiche werd het. Bij rust gingen de ploegen met een 1-2 stand aan de thee. Na rust kwam O15 gretig het veld op en toonde de betere van het spel. Dat werd beloond. Een vrije trap zette de Spartanen op gelijke hoogte. En daar bleef het niet bij. Tot het einde leverde de mannen van Toni Varela strijd, met als eindresultaat een heerlijk derde doelpunt en drie punten op Sportpark Thurlede.

Sparta O13 – Excelsior O13 (3-0)
De O13 speelt een stadsderby tegen Excelsior Rotterdam. Echt lastig hebben de mannen van Jari Bosch het niet gehad. De Spartanen toonden lef, creëerden kansen en wilden graag voetballen. Met een stevige 3-0 overwinning werd de stadsderby dan ook in eigen huis gewonnen.