Home » Vizier op oud-Spartanen: Emegha en Dalmau

Vizier op oud-Spartanen: Emegha en Dalmau

14 september 2022 - 14:21

In vizier op oud-Spartanen lichten we elke week oud-Spartanen uit. In deze editie worden Emanuel Emegha en Adrián Dalmau uitgelicht.

Emanuel Emegha
Voor Emegha was het een succesvolle week, die begon met een thuisduel in de Europa League, tegen FC Midtjylland. De aanvaller stond in de basis en was in de achtste minuut verantwoordelijk voor de enige goal van de avond. Drie dagen later was er geen basisplek voor Emegha toen Sturm Graz op bezoek ging bij SK Austria Klagenfurt, hij werd na rust in de ploeg gebracht, bij een 0-0-stand. Opnieuw eiste de jeugdinternational een hoofdrol op; halverwege de tweede helft bereidde hij de 0-1 voor, in de blessuretijd was hij zelf verantwoordelijk voor de bevrijdende 0-2.

De goal van Emegha zien:

Adrián Dalmau
Alcorcon had de eerste twee wedstrijden van het seizoen gelijkgespeeld. De nieuwe club van Adrián Dalmau kwam na een uur op achterstand tegen Real Balompédica Linense, waarna de ex-Spartaan in de ploeg gebracht werd. Dit bleek een gouden zet: nadat Dalmau in minuut 87 voor de gelijkmaker en in de slotminuut bezorgde hij zelfs Alcorcon de eerste overwinning van het seizoen.