Home » Vizier op oud-Spartanen: Floranus maakt eerste doelpunt voor Antalyaspor

Vizier op oud-Spartanen: Floranus maakt eerste doelpunt voor Antalyaspor

01 december 2021 - 12:09

In deze rubriek wordt het vizier gericht op oud-Spartanen. Deze week: Sherel Floranus, Dries Wuytens en Wouter Burger.

Sherel Floranus
Sherel Floranus komt uit voor de Turkse club Antalyaspor. Floranus maakte afgelopen zaterdag zijn eerste doelpunt tijdens de eerste derby tegen Alanyaspor. De oud-Spartaan viel in de 85e minuut in en wist vijf minuten later de bal tegen de touwen te jagen. De wedstrijd eindigde in 3-0. De Rotterdammer staat samen met zijn team elfde op de ranglijst van de Süper Lig, de hoogste divisie van Turkije. Floranus speelde vanaf zijn jeugd bij Sparta Rotterdam, debuteerde op zijn zestiende en speelde in totaal 71 wedstrijden voor het eerste elftal.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Sherel Floranus (@sherellfloranus_)

Dries Wuytens
Dries Wuytens won dit weekend met zijn Belgische club Waasland Beveren van Royal Excelsior Virton. De Belg staat zijn met zijn ploeg tweede op de ranglijst van de 1B Pro League, het tweede niveau van België. Wuytens speelde de volle 90 minuten mee. De centrale verdediger kwam in het seizoen 18/19 uit voor Sparta Rotterdam en speelde in totaal 33 wedstrijden mee.

Wouter Burger
Wouter Burger, die vorig seizoen op huurbasis bij Sparta Rotterdam speelde en in totaal 20 wedstrijden voor de club uitkwam, speelt nu voor de Zwitserse club FC Basel 1893. Afgelopen zondag won hij met zijn ploeg met 3-1 van FC Luzern. FC Basel bevindt zich momenteel op tweede plaats van de ranglijst, met twee punten achterstand op de koploper (FC Zürich) van de Super League, de hoogste divisie van Zwitserland.