Home » Vizier op oud-Spartanen: Rigo, Emegha en Brogno

Vizier op oud-Spartanen: Rigo, Emegha en Brogno

16 november 2022 - 10:17

In deze rubriek wordt het vizier gericht op oud-Spartanen. Deze week zijn dit Dante Rigo, Emanuel Emegha en Loris Brogno.

Dante Rigo
Dante Rigo speelde in het seizoen 19/20 voor Sparta Rotterdam. Nu is hij terug in België, waar hij speelt voor Beerschot VA. Hier speelt hij samen met oud-Spartaspeler Ryan Sanusi.

In de eerste helft van de wedstrijd tegen Virton wordt er niet gescoord. Het is Rigo die in de 55ste minuut de score opent. Zijn uithaal van buiten het strafschopgebied wordt tegen het net gekruld, waarmee de ban gebroken is. De wedstrijd eindigt uiteindelijk in een 3-0 overwinning.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Dante Rigo (@danterigo98)

Emanuel Emegha
Sturm Graz heeft al elf wedstrijden op rij niet meer verloren. Dit weekend speelde het team van Emegha tegen LASK, de ploeg die de derde plek inneemt. Waar Sturm Graz eerst nog tegen een 1-0 achterstand aan keek, was het Emegha die in de 76ste minuut voor de gelijkmaker zorgde en de ongeslagen reeks voor kon zetten. Sturm Graz staat tweede in Oostenrijk.

Loris Brogno
Loris Brogno speelt bij Zira FK in Azerbeidzjan. Zij staan op dit moment op de vierde plaatst. Brogno gaf in de wedstrijd van dit weekend tegen Sabail FK alweer zijn vierde assist van het seizoen. De 1-0, die in de 73ste minuut viel, was ook het enige doelpunt van de wedstrijd.