fbpx
Home » VriendenLoterij levert Jeugdopleiding meer dan €49.000 euro op

VriendenLoterij levert Jeugdopleiding meer dan €49.000 euro op

05 mei 2023 - 09:35

Sparta Rotterdam ontvangt jaarlijks een bedrag van de VriendenLoterij om te investeren in de jeugdopleiding. Dit bedrag komt tot stand door Spartanen die meespelen met de VriendenLoterij en hiermee ook gelijk de Jeugdopleiding kunnen steunen. Dit jaar mag Sparta een bedrag in ontvangst nemen van €49.359 euro.

Hoofd Opleiding van Sparta Rotterdam, Jason Oost, is enorm blij met het opgehaalde bedrag: ‘Het is fantastisch dat onze supporters de jeugdopleiding steunen door de bijdrage via de Vriendenloterij. We doen elk jaar investeringen, zowel op- als buiten het veld. Denk hierbij aan verbeteringen in onder meer faciliteiten, studie en begeleiding. Daarom zijn we erg blij dat we zo’n mooi bedrag in ontvangst mogen nemen. Mooi om te zien hoe betrokken de Sparta-fans zijn bij de jeugd: zij helpen ons op deze manier om mooie stappen te zetten richting de toekomst.’

De VriendenLoterij

Bij de VriendenLoterij hebben deelnemers de mogelijkheid om voor een zelfgekozen goed doel mee te spelen, waaronder ook hun favoriete eredivisieclub. Van elk door hen gekocht lot gaat een groot deel van de opbrengst direct naar de jeugdopleiding van de club. Sparta Rotterdam is de deelnemende supporters dankbaar. Wilt u ook de jeugdopleiding steunen en kans maken op mooie prijzen? Neem dan deel aan de VriendenLoterij!