fbpx
Home » Vrijdag eerste training, FC Emmen komt 30 juli naar Familiedag

Vrijdag eerste training, FC Emmen komt 30 juli naar Familiedag

21 juni 2022 - 15:00

Sparta Rotterdam begint aanstaande vrijdag aan de voorbereiding op het nieuwe Eredivisieseizoen. De eerste training zal op sportcomplex Nieuw Terbregge afgewerkt worden. Door de werkzaamheden op dit complex is, in overleg met de aannemer, helaas besloten dat het  veiligheidstechnisch niet verantwoord is deze met supporters af te werken. Er wordt met zwaar materiaal gewerkt, waardoor de veiligheid niet gegarandeerd kan worden wanneer honderden supporters de training bijwonen, zoals gebruikelijk is bij de eerste training.

Na twee coronajaren wordt op zaterdag 30 juli de Familiedag weer georganiseerd op Het Kasteel. Een week voor de competitie begint zal Sparta het in eigen huis opnemen tegen FC Emmen. De wedstrijd is gratis toegankelijk voor iedereen en begint om 13.00 uur. De poorten van Het Kasteel openen om 12.00 uur. Hierna begint de activiteitenmiddag, met een programma dat gericht is op jong en oud en onder meer bestaat uit de traditionele handtekeningensessie. Het volledige programma zal in aanloop naar de Familiedag worden gedeeld.

Update:
Woensdag 20 juli oefent Sparta tegen Willem II, de wedstrijd wordt om 13.00 uur gespeeld in Loon op Zand. Ticketinformatie is nog niet bekend.

De bevestigde oefenwedstrijden van Sparta:

2 juli​ 17.00 uur​ Gouds Sterrenteam – Sparta Rotterdam
6 juli​ 19.00 uur​ Steeds Hooger – Sparta Rotterdam
12 juli​ 19.00 uur​ Quick’20 – Sparta Rotterdam
20 juli​ 13.00 uur​ Willem II – Sparta Rotterdam
23 juli​ besloten​ Beerschot V.A. – Sparta Rotterdam
26 juli​ 20.00 uur​ V.O.C. – Sparta Rotterdam
30 juli 13.00 uur Sparta Rotterdam – FC Emmen