fbpx
Home » Vrije verkoop seizoenkaarten start zaterdag 2 juli

Vrije verkoop seizoenkaarten start zaterdag 2 juli

30 juni 2022 - 16:23

Ruim 5.500 supporters van Sparta Rotterdam hebben hun seizoenkaart voor het komende seizoen al gekocht. In dit nieuwsbericht zetten wij een aantal praktische zaken op een rij voor de fans die nog een (extra) seizoenkaart willen kopen.

De garantie voor seizoenkaarthouders van vorig seizoen op hun eigen plek is inmiddels vervallen en online verlengen is niet meer mogelijk. Voor de supporters die echt ontzettend last-minute wakker schrikken en hun seizoenkaart alsnog willen verlengen is dit alleen nog mogelijk in de Sparta Fanshop tussen 11:00 – 17:00 uur op donderdag 30 juni en vrijdag 1 juli.

Beschikbaarheid per tribune vanaf zaterdag 2 juli

Voor de Denis Neville-tribune gaan er iets minder dan 200 seizoenkaarten in de verkoop op zaterdag 2 juli om 11:00 uur. De verkoop start via www.spartakaartje.nl en bij de Sparta Fanshop. Wel willen wij alvast een waarschuwing geven dat indien de belangstelling groot is voor deze tribune, er geen garantie is dat je een seizoenkaart kan kopen voor deze tribune. Wij adviseren dan ook om het online via www.spartakaartje.nl te bestellen.

Voor de Kasteeltribune is er met name ruimte op de vakken 23 en 24. Op de vakken 17 tot en met 22 zijn er nauwelijks mogelijkheden voor nieuwe plaatsen (zeker niet naast elkaar) of voor verplaatsingen. De vakken 20V en 21V met toegang tot de Ridderzaal zijn ook bijna volledig bezet komend seizoen.

Voor de Tonny van Ede-tribune zijn er op de vakken 3 tot en met 8 nagenoeg geen stoelen meer beschikbaar. Op de vakken 1, 2 en 9 is er nog wel voldoende beschikbaar. Vak 10 gaat niet in de verkoop voor seizoenkaarthouders.

Op de Bok de Korver-tribune is er nog voldoende ruimte voor seizoenkaarthouders. Ook de populaire gezinskaarten zijn nog voldoende beschikbaar. Let op: gezinskaarten kunnen uitsluitend in de Fanshop gekocht worden, hiervoor dient een geldig legitimatiebewijs getoond te worden van elk gezinslid.