fbpx
Home » Wedstrijd om handhaving voor Sparta O18, O14 in halve finale van het bekertoernooi

Wedstrijd om handhaving voor Sparta O18, O14 in halve finale van het bekertoernooi

19 mei 2023 - 09:34

Voor Sparta Rotterdam O18 staat er zaterdagmiddag een heel belangrijk duel op het programma. De ploeg van trainer Danny Schenkel treft op het complex van Excelsior Maassluis de leeftijdsgenoten van FC Twente/Heracles. Deze wedstrijd is een direct duel om te bepalen wie zich handhaaft in de hoogste O18-competitie van Nederland. Sparta O18 staat momenteel op een zesde plaats, gevolgd door nummer zeven FC Twente/Heracles en nummer acht PEC Zwolle. De laatste twee degraderen, op dit moment dus Twente/Heracles en PEC Zwolle. Sparta O18 heeft aan één punt genoeg om de ploeg uit Enschede onder zich te houden, want het verschil tussen beide ploegen is nu op twéé punten. De bal op Sportpark Dijkpolder gaat zaterdagmiddag om half 3 rollen.

Halve finale beker

Sparta O14 staat zaterdagmiddag in de halve finale van het bekertoernooi. In de kwartfinale won de ploeg van trainer Domonique de Bodt na penalty’s van AZ, waarna het nu dus in de halve finale FC Utrecht tegenkomt. Loting heeft bepaald dat het duel gespeeld wordt op het complex van FC Utrecht, Sportpark Zoudenbalch. De wedstrijd om te bepalen wie zich mag gaan melden in de finale begint zaterdag om half 1.

Alle verrichtingen van de teams van de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam zijn weer te volgen via Twitter, Facebook en Instagram. Hieronder treft u het totale wedstrijdprogramma voor dit weekend:

Thuis Uit Tijd Locatie Type
Sparta O18 FC Twente/Heracles O18 Zaterdag | 14:30 Excelsior Maassluis Competitie
FC Utrecht O14 Sparta O14 Zaterdag | 12:30 Utrecht Beker: Halve finale
N.E.C. O12 Sparta O12 Zaterdag | 09:30 Nijmegen Competitie
BVCB O12 Sparta O11 Zaterdag | 08:30 Berkel en Rodenrijs Competitie
SHO O10 Sparta O10 Zaterdag | 11:15 Oud-Beijerland Competitie
FC Oudewater O10 Sparta O9 Zaterdag | 08:30 Oudewater Competitie