fbpx
Home » Winnaar Sparta Golfcompetitie 2021/2022 bekend na spannende finaleronde

Winnaar Sparta Golfcompetitie 2021/2022 bekend na spannende finaleronde

26 juni 2022 - 11:53

De finale van de golfcompetitie vond dit jaar plaats op Golfbaan Delfland. In de volle zon genoten de Spartaanse golfers van de fraai gelegen baan in Schipluiden. Alle ingrediënten waren aanwezig om er een ware golfshow van te maken. In de baan was de catering goed verzorgd en na afloop vond het kampioensdiner plaats. Voorafgaande aan het diner werd eerst de winnaar van de dag bekendgemaakt. Zowel Patrick Schilperoord als Kevin van Gulik wisten 20 punten te scoren, dus werd de beslissing gemaakt op de net iets betere handicap van Patrick. Patrick werd daarmee dagwinnaar, maar ook direct tweede in de Sparta Rotterdam Golfcompetitie, net iets voor Hugo Harsveldt, die op de derde plek wist te eindigen.

Maar de állerbelangrijkste prijs van het seizoen ging naar de man, die onbedreigd op de eindoverwinning af is gestormd, namelijk Rob Bosman. Met handicap 9 wist Rob het spelersveld achter zich te laten en dus mocht Rob niet alleen de beker voor de winnaar van de golfcompetitie meenemen, maar mocht hij direct zijn naam vereeuwigen middels het welbekende grafeerplaatje op de wisselbeker.

Deze wisselbeker werd alweer voor de zesde keer uitgereikt en daarmee bevestigen we ook met veel plezier dat er een vervolg komt in het nieuwe seizoen. Via deze weg willen wij namens Sparta Rotterdam de ruim 50 deelnemers bedanken voor het golfplezier tijdens de trainingen en rond de competitiewedstrijden, waar ook onderlinge zakelijke successen genoteerd werden. Kortom, wij kijken uit naar 2022-2023 en hopen ook golfend Sparta weer te zien bij aanvang van de nieuwe golfcompetitie.

Foto’s: Awé Krijger