Home » Winterse competitiestart brengt drie punten naar Rotterdam

Winterse competitiestart brengt drie punten naar Rotterdam

20 januari 2024 - 08:36

De officiële start van de voorjaarscompetitie kende een winterse start, waardoor het meerendeel van de wedstrijden helaas werd afgelast. In Hengelo werd wél gevoetbald.

FC Twente/Heracles O18 – Sparta O18 (6-1)
Evenals Sparta O16 vertrokken ook de mannen van Tim Vincken al vroeg richting Hengelo voor de competitiestart tegen FC Twente/Heracles voetbalacademie. Het onderling treffen tussen de O18 teams in de voor de O18 nieuwe competitie (Divisie 2), begon met een 1-0 achterstand. Na rust kwam Sparta op gelijke hoogte. Daar bepalen vier tegendoelpunten en een eigen doelpunt de eindstand op 6-1. Het mooiste moment van de middag was in minuut ’73 als Dain van der Meer na meer dan een jaar blessureleed zijn rentree maakt.

FC Twente/Heracles O16 – Sparta O16 (2-3)
Sparta O16 ging op bezoek bij de FC Twente/Heracles voetbalacademie in Hengelo voor de start van de competitie. Na ’33 is het raak. Spartaan Sven Fransen opent de score voor Sparta. Een minuut later komt Twente/Heracles alweer op gelijke hoogte, waardoor de teams met een brilstand aan de thee gaan. Na rust is het Dean Bell die de voorsprong op het scorebord zet. Wederom is het Twente/Heracles dat op gelijke hoogte komt. Tijdens het slotstuk bepaalt Dean Bell de eindstand als hij in blessuretijd de 2-3 maakt. Met drie fijne punten gaat de bus terug naar Rotterdam.