fbpx
Home » Wooning komende drie seizoenen Official Sponsor Sparta Rotterdam

Wooning komende drie seizoenen Official Sponsor Sparta Rotterdam

27 oktober 2022 - 12:00

Wooning en Sparta Rotterdam gaan ook de komende drie seizoenen met elkaar in zee. Hierdoor wordt de samenwerking, die sinds 2014 van kracht is, tot en met ten minste het seizoen 2024-2025 verlengd. Op Het Kasteel werden door Wim de Ruiter en Manfred Laros namens Wooning en Sparta Rotterdam de handtekeningen op papier gezet.

Alexander Dekker, als commercieel manager van Wooning veelal te vinden op Het Kasteel, kijkt uit naar de komende drie seizoenen: “De samenwerking tussen Wooning en Sparta is al jaren hecht. De Sparta-achterban heeft ons vanaf de begin van de samenwerking leren kennen door onder andere activiteiten op de Familiedagen, leuke winacties, de Wooning-keuken in de Jupiler Lounge en bijeenkomsten in onze Megastore in Bergschenhoek. Daarnaast hebben wij in de tweede seizoenshelft van het vorige seizoen ook supporters die wij hebben kunnen helpen aan een nieuwe keuken of badkamer als geste mogen voorzien van twee seizoenkaarten voor dit tot nu toe sportief mooie seizoen. Naast onze aanwezigheid op wedstrijddagen en het versterken van onze naamsbekendheid zijn dit soort plannen er ook weer voor de komende seizoenen en mede daarom kijken wij uit naar nieuwe gezamenlijke successen.”

Over Wooning
Met ruim 60 jaar ervaring op de teller is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. In de 6 vestigingen vind je alles onder één dak. Wooning biedt een ruime keuze in keukens, badkamers, vloeren en tegels voor ieder budget én smaak. De Wooning adviseurs verstaan hun vak en weten jouw woonwensen feilloos te vertalen naar een ontwerp op maat, die naadloos aansluit bij de rest van jouw interieur. Maak van jouw huis (en Kasteel) een Wooning!