fbpx

Goos Reclamemakers, Kerssen Vastgoedzorg en Mercedes-Benz Vans & Trucks

In deze rubriek delen wij wekelijks een good practice waarbij leden van onze Business Club elkaar via Sparta Rotterdam hebben gevonden.

In deze editie geen één-tweetje, maar een driehoek tussen sponsoren van Sparta Rotterdam. De veel benoemde manier waarop er ‘via via’ connecties worden opgedaan in een Business Club, wordt in deze ‘Rood-Wit verbindt’ bewezen door Goos Reclamemakers, Kerssen Vastgoedzorg en Mercedes-Benz Vans & Trucks.

Marcel Goos trapt het verhaal af: “Met ons bedrijf Goos Reclamemakers doen wij veel verschillende dingen. Rondom een huisstijl zit een heel concept, dat wij volledig creatief ontwikkelen en vervolgens ook doorvoeren in het bedrijf, van folders, website tot de bedrijfswagens. Zo zijn wij de huisstijl voor auto’s en bussen niet alleen gaan ontwerpen, maar ook zelf gaan beletteren. In de loge zag ik om de week Peter Dahlhaus van Kerssen Vastgoedzorg. Vanuit dit prettige contact zijn wij zijn werkbussen gaan beplakken. Dit doen wij op locatie bij de dealer en zo is het contact met Leon Cozijn van Mercedes-Benz ontstaan, waardoor wij inmiddels meer bedrijfswagens voor hen mogen beletteren. Sparta bleek ook met hen de gezamenlijke connectie te zijn.”

Peter Dahlhaus, adjunct directeur van Kerssen Vastgoedzorg, vult Marcel aan: “Kerssen Vastgoedzorg verricht onderhoud voor woningstichtingen, beheerders en aannemers. Wij zijn via Peinemann, een jarenlange zakelijke relatie, terecht gekomen in de loge met Goos Reclamemakers. Ik moet eerlijk toegeven destijds niet over een Sparta-hart te beschikken, echter voelen wij ons al meerdere jaren erg thuis in de loge. Het is super gezellig, ongedwongen en er heerst een laagdrempelige sfeer. Ik zie het vooral als een gezellig uitje en commercieel succes is minder mijn doel, maar dit blijkt uiteindelijk toch vanzelf te gaan binnen het netwerk. Zo rijden wij al jaren lang in de bedrijfswagens van Mercedes-Benz. In onze tak van sport in de betonrenovatie worden al snel 40 zware zakken achterin gegooid en daarvoor hebben wij wel een merk nodig wat dit jarenlang volhoudt.”

Dat brengt ons bij Van Mossel Mercedes-Benz Vans & Trucks. Leon Cozijn, accountmanager buitendienst, vertelt: “Bedrijfswagens zijn een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening en op dit vlak onderhouden wij al jaren een heel fijne relatie met Peter. Wij denken in een offerte altijd zo goed mogelijk mee met de klant, dit gaat van de inrichting tot en met de belettering van de bedrijfswagens. Nadat Marcel bij ons over de vloer is geweest om de bedrijfswagens van Peter te beletteren, maken wij ook voor andere bedrijfswagens gebruik van zijn diensten. Ik zoek naar persoonlijk contact voor mijn klanten en je weet dat je dan bij Marcel goed zit. Onder de naam ROGAM Bedrijfswagens zijn wij met ons bord al vele jaren zichtbaar op een prominente plek op Het Kasteel en daardoor kennen wij in de tussentijd veel mensen binnen de sponsorgroep.”

Tussentijds bewandelt het gesprek meerdere zijpaden en niet eenmalig gaat het over het introduceren van een potentiele zakelijke relaties aan elkaar. Dit blijkt uiteindelijk de rode draad te zijn van deze driehoek. Marcel Goos besluit: “Het is jammer dat we hier op het stadion nu tijdelijk niet vaker samen zijn, want in deze setting stel je mensen en bedrijven aan elkaar voor.”