fbpx

Hitachi Capital Mobility & De ICT Afdeling

In deze rubriek delen wij wekelijks een good practice waarbij leden van onze Business Club via Sparta Rotterdam hebben gevonden.

Deze editie van Rood-Wit verbindt vindt dit keer niet plaats op het Sparta Stadion, maar op Golfbaan Delfland. Onder de sponsorgroep van Sparta Rotterdam is het aantal golfers groot, en dat succes is grotendeels te verklaren doordat ondernemers elkaar in een sportieve en gezellige setting ontmoeten. Bij Sparta Rotterdam gebeurt dit onder andere in de jaarlijkse golfcompetitie, die inmiddels 60 deelnemers kent. Jan Willen ten Hoopen en Daniel Paans hebben elkaar via deze competitie ontmoet en dit heeft geleid tot een verbintenis tussen hun bedrijven Hitachi Capital Mobility en de ICT afdeling.

Jan Willem ten Hoopen vertelt meer over de totstandkoming van de verbinding: “Bij een van de competitierondes in het vorige seizoen was Daniel Paans de winnaar bij De Hooge Rotterdamsche en mocht ik hem namens ons bedrijf Hitachi Capital Mobility de prijs uitreiken. Een leuke kennismaking die al snel een vervolg kreeg. In de nadere gesprekken merk je al snel dat er een klik is. Uiteindelijk was Daniel zijn auto aan vervanging toe en vanuit het prettige contact mocht ik een offerte maken, die vervolgens matchte met hetgeen Daniel zocht.”

Daniel Paans vult aan: “Inderdaad, vanuit de kennismaking via de golfcompetitie hebben wij een keer op kantoor afgesproken en ook nog een keer gegolfd. Wij zijn een ICT-bedrijf en moeten ons focussen op hetgeen waar we goed in zijn, namelijk het ontzorgen van bedrijven op het totale gebied van kantoorautomatisering. Dan is het fijn dat ik de bedrijfsauto’s kan onderbrengen bij een persoon en bedrijf die je kent via het netwerk van Sparta en waarvan je weet dat de service goed gaat zijn. Het grappige is dat de ontvangen prijs bij de golfcompetitie was om met Hitachi Capital Mobility en Jan Willem een uitwedstrijd van Sparta bij te wonen tegen FC Emmen of FC Groningen, maar helaas is dat er door de lege stadions nog niet van gekomen. Ons bedrijf voelt zich thuis bij Sparta Rotterdam en de Business Club, dus vermoedelijk komt het er hier in de toekomst zeker van.”

Jan Willem : “Inmiddels zijn wij met Hitachi Capital Mobility al zes seizoenen bij Sparta betrokken, waardoor ik mij wel een Spartaan kan noemen. Zakelijk loont de betrokkenheid ook zeker. De sfeer in het stadion is altijd leuk, ook voor onze relaties, evenals de Business Club. Je trekt samen met Sparta op om de sponsoring te doen slagen. Introducties met andere mede-bedrijven worden zo samen tot stand gebracht, en dit heeft er onder andere toe geleid dat wij nu Daniel tot onze klantenkring mogen rekenen.”