fbpx

Inkassier & GCA Finance

In deze rubriek delen wij wekelijks een good practice waarbij leden van onze Business Club elkaar via Sparta Rotterdam hebben gevonden.

In deze editie van Rood-Wit verbindt wordt de samenwerking tussen Inkassier en GCA Finance uitgelicht. Marco den Haan, eigenaar van GCA Finance, stelde de vraag aan Sparta Rotterdam op zoek te zijn naar een incasso-advocaat. Pim Veth, eigenaar van Inkassier Gerechtsdeurwaarders & Incasso en advocaat bij Vandervoodt, Vermeulen en Veth advocaten, en al sinds 1990 aan de club verbonden, beheerst deze dienstverlening waardoor de partijen aan elkaar zijn voorgesteld. Na de verbinding is van het één het ander gekomen en dit is uitgemond in een hechte samenwerking.

Marco den Haan vertelt: “Ik ben inmiddels vier seizoenen aan Sparta Rotterdam verbonden als sponsor en er zijn al veel fijne contacten met mede-sponsoren tot stand gekomen. Mijn specialisme is het debiteurenbeheer en bij een zaak van mijn klant was een incasso-advocaat benodigd. Gezien de bestaande fijne contacten met andere ondernemers binnen Sparta benut ik het netwerk graag om nieuwe samenwerkingen op te tuigen. Niet per se om direct wat te verkopen, maar je aan elkaar voor te stellen en zo te kijken of je iets kunt betekenen voor elkaar. Zo ook in dit geval. Sparta koppelde mij in de zoektocht naar een incasso-advocaat aan Pim en dat heeft geleid tot een samenwerking waarmee wij inmiddels alles in huis hebben vanaf het moment dat iemand iets verkoopt tot het innen van de betaling: van debiteurenbeheer tot een gerechtelijke incasso.”

Ook Pim Veth licht toe: “Via Sparta kreeg ik het bericht dat Marco den Haan mij zou bellen om in contact te treden. Wij kenden elkaar nog niet, maar er was direct een leuk gesprek en door de zakelijke en persoonlijke klik ging het snel. Inmiddels werken wij veel samen doordat onze dienstverlening prachtig in elkaars verlengde ligt: waar Marco met GCA Finance stopt, gaan wij verder en andersom. Ik zeg altijd, je moet doen waar je goed in bent en debiteurenbeheer is echt Marco zijn ding. Wij doen vervolgens de rest. De goede samenwerking komt niet uit de lucht vallen, je spreekt dezelfde taal en onbewust heb je dezelfde mentaliteit door de club die je deelt. Spartanen onder elkaar is prettig zaken doen, je gunt het elkaar. Wij zijn lid geweest van meerdere Business Clubs, maar door het laagdrempelige en goede gevoel bij de club doe je via Sparta ook écht zaken.”