fbpx

Schmidt Zeevis & QAssurance

In deze rubriek delen wij wekelijks een good practice waarbij leden van onze Business Club elkaar via Sparta Rotterdam hebben gevonden.

De laatste thuiswedstrijd op een vol Kasteel speelde Sparta Rotterdam op 1 maart 2020. Man of the Match-sponsor van deze middag was QAssurance, waardoor eigenaar Cees van Elst samen met zijn kinderen en Ron Kadiks de laatste minuten van de met 5-1 gewonnen wedstrijd beleefde aan de rand van het veld. Ron is commercieel directeur bij Schmidt Zeevis en dus ook als sponsor aan Sparta Rotterdam verbonden. Hoog tijd om de samenwerking tussen beide bedrijven uit te lichten.

Cees van Elst trapt af: “Ik woon al ruim 25 jaar in Rotterdam, toch was mijn eerste wedstrijd op Het Kasteel pas op 1 april 2019. Dit was de verjaardagswedstrijd tegen MVV en daarna heb ik direct besloten mijzelf te verbinden aan de club door Business Seats te nemen. Ons bedrijf is gevestigd in de Van Nelle Fabriek en wij richten ons op voedselveiligheid in de hele voedselketen. Het gaat niet alleen om het certificeringen bij bedrijven aan de muur, het moet dagelijks kloppen en daar zorgen onze systemen voor. Ook organiseren wij events rondom Voedselveiligheid en dit doen wij ook vaak op het Sparta Stadion. Met Ron kunnen wij het ook naast het zakelijke goed vinden en bezoeken geregeld samen een wedstrijd op Het Kasteel. Het is dan vaak zo gezellig dat wij thuis moeten uitleggen dat de wedstrijd toch echt een uurtje of twee later is begonnen…”

Ron Kadiks vervolgt: “Wij hebben hier in de Spaanse Polder drie toonaangevende gebouwen: de Van Nelle Fabriek, Het Kasteel en Schmidt Zeevis. Alle drie beroemd en wij vinden elkaar hier op Het Kasteel in de driehoek QAssurance, Schmidt Zeevis en Sparta. Met Cees en zijn team van QAssurance werken wij samen in ons kwaliteitsbeleid in de breedste zin van het woord. Wij bieden onze klanten van inkoop tot verpakking een bepaalde voedselveiligheid en daarin opereren wij via systemen, en die systemen worden mede beheerd door QAssurance. Onbewust werken wij naast QAssurance samen met meerdere bedrijven die ook aan Sparta verbonden zijn omdat je elkaar vindt in de ‘recht toe, recht aan’-mentaliteit. Naast de in het oog springende viswinkel hebben wij met Schmidt Zeevis een webwinkel, zijn wij de grootste vishandel van Nederland op restauratief gebied en leverancier aan cruises, shipping en retail. Ook exporteren wij vis naar 23 landen. Ik kom uit Rotterdam-West, Kadiks is ook echt een Rotterdamse naam, en daarom kwam ik vroeger al op de oude jongenstribune. Het is nu dan ook erg leuk dit te combineren met het sponsorschap van Schmidt Zeevis met ons bord langs het veld en wedstrijden te bezoeken samen met Cees.”

Foto van 1 maart 2020, toen QAssurance Man of the Match-sponsor was bij de laatste wedstrijd op een vol Kasteel en samen met Schmidt Zeevis de bloemen uitreikte aan aanvoerder Adil Auassar.