fbpx

Severs Breeman x ZPRESS

In deze rubriek delen wij best practices waarbij leden van onze Business Club elkaar via Sparta hebben gevonden. 

Deze keer aandacht voor twee bekende gezichten binnen (de Business Club van) Sparta. Aan de linkerzijde Michel Bezemer, accountmanager Fleetsales & Leasing bij Severs Breeman BMW & MINI. Aan de rechterzijde Alex Klein, eigenaar van ZPRESS Media Group en tevens bestuurslid commerciële zaken bij Sparta Rotterdam. 

Alex speelde een aantal jaar terug een belangrijke rol om Severs Breeman en Sparta aan elkaar te koppelen en tot een autodeal te komen. De gesprekken tussen Sparta en Severs Breeman leidden tot een meerjarige overeenkomst waardoor o.a. onze A-selectie en de technische staf rondrijden in de nieuwste BMW-uitvoeringen. Alex is eigenaar van ZPRESS Media Group, een mediabedrijf dat gespecialiseerd is in het uitgeven van off- en online sponsored media voor sportclubs en bedrijven. ZPRESS is als Official Media Partner al jaren verbonden aan Sparta en onlangs nog is het contract voor 5 seizoenen verlengd. 

Michel werkt inmiddels een aantal jaar voor Severs Breeman, de BMW & MINI specialist in het Groene Hart en de regio Rotterdam én verbonden aan Sparta als Official Business Partner. In de afgelopen jaren is Michel een bekend gezicht geworden binnen de Business Club van Sparta. Namens Severs Breeman is hij aanspreekpunt voor de zakelijke markt. Hij beheert verschillende relaties, waaronder ZPRESS en de andere accounts die ook lid zijn van de Sparta Business Club. ‘’Zodra iemand kiest voor BMW of MINI treden mijn collega’s (verkoopadviseurs bij Severs Breeman) in contact met de geïnteresseerde(n) over alle ins- en outs wat betreft de auto. Ik ga dan wat meer naar de achtergrond, maar blijf wel het aanspreekpunt richting de Business Club.’’ Wanneer er behoefte is aan ondersteuning, beheer of informatie rondom (zakelijke) mobiliteit dan ben je bij Michel ook aan het juiste adres. Onder het label Mobiliteitsmeesters (voorheen Breelease) is hij namelijk specialist in het beheren van en adviseren over mobiliteit.

De recente levering van een nieuwe BMW X5 aan ZPRESS in de persoon van Alex, symboliseert de samenwerkingen die Severs Breeman binnen de Business Club van Sparta aan het ontwikkelen is. Alex: ‘’Er rijden bij ZPRESS al meerdere BMW’s en er zijn er nog een aantal in bestelling, dus die banden worden alleen maar verder aangetrokken.’’ Alex benadrukt de rood-witte verbondenheid die deze samenwerking en de Sparta-deal met zich meebrengt. 

Michel vindt het prachtig om deel te mogen nemen aan de verschillende Business Club events van Sparta: ‘’De Business Club is ontzettend actief en de mensen die ik heb mogen ontmoeten zijn oprecht bereid om zaken te doen vanwege de gezamenlijke verbondenheid die Sparta creëert. Naast ZPRESS hebben we met de Sparta-deal al meerdere mooie verbintenissen kunnen leggen via het Sparta Business Club netwerk en ik kijk uit naar degene die gaan volgen.’’