Home ยป Zaterdag 25 januari: Sparta Rotterdam – Fortuna Sittard

Zaterdag 25 januari: Sparta Rotterdam – Fortuna Sittard

23 januari 2020 - 15:29

Aanstaande zaterdagavond speelt Sparta Rotterdam voor de eerste keer in 2020 op Het Kasteel. Fortuna Sittard is de tegenstander in de wedstrijd die om 20.45 uur wordt afgetrapt. Het Sparta Stadion is inmiddels zowel op de publieks- als zakelijke tribunes nagenoeg volledig uitverkocht.

In de Jupiler Lounge worden rondom de wedstrijd in samenwerking met Coca-Cola speciale cocktails geserveerd. De cocktails kennen hiermee een primeur in Nederland en zijn te verkrijgen aan de hiervoor speciaal ingerichte mobiele bar. Ondertussen zorgt de meezingende DJ Pascal in de Jupiler Lounge voor de muzikale omlijsting. Ook in de Ridderzaal is er sprake van live-entertainment, waar Gert-Jan Danenberg als trouwe Business Friend deze wedstrijd niet voor, maar op het podium gaat staan.

Kaarten

De zakelijke plaatsen op het Ereterras, de Kasteelloge en Business Friends zijn alle drie nagenoeg uitverkocht. Het bemachtigen van de laatste zakelijke kaarten is mogelijk door een mail te sturen naar commercie@sparta-rotterdam.nl.