fbpx
Home » Zaterdag weer toegang tot het Sparta Stadion bij jeugdwedstrijd

Zaterdag weer toegang tot het Sparta Stadion bij jeugdwedstrijd

24 juni 2021 - 10:00

Met de op handen zijnde versoepelingen in verband met het coronavirus is er steeds meer mogelijk. Zo kunnen supporters van Sparta Rotterdam aanstaande zaterdag eindelijk weer voetbal kijken op Het Kasteel. Sparta Rotterdam O18 oefent zaterdagmiddag om 14:30 uur tegen sc Heerenveen O18. Er is gratis toegang via ‘De Bosselaar’ naast Ingang C-links.

Meer informatie
Kantine en binnenruimtes
Het stadion (inclusief De Bosselaar) en het sportcomplex Nieuw Terbregge zijn vanaf komende zaterdag 26 juni voor een ieder weer toegankelijk waarbij er in de binnenruimtes tevens geen verplichting meer is voor het dragen van een mondkapje. In de lift in het stadion en ruimtes waar geen anderhalve meter afstand van elkaar kan worden gehouden, is het dragen van een mondkapje wel verplicht. Komende zaterdag wordt ook weer eten en drinken verkocht in de kantine van Nieuw Terbregge en De Bosselaar. (Let op: uitsluitend PIN-betaling).

Publiek weer welkom bij jeugdopleiding & vrouwen
De ouders van onze (jeugd)spelers zijn ook, vanaf zaterdag, weer van harte welkom bij wedstrijden en trainingen van hun kinderen. Het publiek dat komt kijken bij wedstrijden in het Sparta Stadion komt via de Bosselaar het stadion binnen en zij kunnen uitsluitend plaatsnemen op de Kasteeltribune.

Het is van groot belang dat bezoekers wel 1,5 meter afstand van elkaar houden. Bij wedstrijden in het stadion zullen er ook stewards aanwezig zijn die hierop toezien. Mocht blijken dat dit in de praktijk niet werkt of dat bezoekers zich niet houden aan de 1,5 meter afstand tot elkaar zullen wij genoodzaakt zijn om toegang te heroverwegen.

Trainingen A-selectie
Na het trainingskamp van het eerste elftal (vanaf 5 juli) worden ook trainingen van de A-selectie weer toegankelijk. Er wordt dan één deel van het stadion geopend waarbij het voorlopig niet toegestaan is om bij de spelerstunnel te komen vanwege de topsportrichtlijnen. Ook hierbij geldt dat bezoekers van de trainingen 1,5 meter afstand dienen te houden tot elkaar.

Basisregels blijven nodig
Ondanks deze positieve berichten, is het virus niet weg. Het virus is onvoorspelbaar en nieuwe varianten blijven zich aandienen. We moeten dus voorzichtig en alert blijven. Dat kan door ons aan de basisregels te blijven houden:

• Hygiëne blijft belangrijk.
• Desinfecteer je handen bij binnenkomst.
• Was regelmatig je handen.
• Nies en hoest in je elleboog.
• Heb je klachten? Blijf thuis en laat je direct testen op corona.